Ірина Білик вразила зовнішністю після чергової пластики, не врятувала навіть тонна макіяжу: “Псує обличчя”

Українська співачка Ірина Білик не приховує той факт, що робить пластичні операції. Артистка зізнається, що їй не подобалась її природна зовнішність.

Українську співачку Ірину Білик прихильники неодноразово звинувачували в тому, що вона перестаралася з пластикою. Дійсно, якщо дивитись на архівні знімки співачки і порівнювати їх із теперешніми, то на фото дві абсолютно різні людини.

Ірина Білик до та після пластики
Ірина Білик до та після пластики

Втім сама Ірина Білик не приховує, що лягала під ніж хірурга. Не так давно співачка дала відверте інтерв’ю в програмі “Мій секрет”. Там вона розповіла, що тричі робила серйозні операції на своєму обличчя.

Вперше Ірина зважилась на пластику в 30 років. Тоді співачка змінила форму очей, адже вона вважає, що від природи мала “благаючі” очі та здавалось, наче вона завжди плаче.

Другою операцією стала зміна форми носа. По словам Білик, у неї був великий ніс з горбинкою. Однак по фото видно, що ніс у зірки був звичайний, однак вона його змінила і зараз її ніс дуже тоненький та акуратний.

Зірка зізнається, що окрім операцій регулярно ходить до косметолога, де робить уколи краси, збільшує губи та робить підтяжку обличчя.

Нещодавно Ірина Білик опублікована свіже відео в своєму Інстаграм-блозі, де вітала українців з Днем Захисника України. У відео співачка з’явилася з дуже яскравим макіяжем, в кашкеті та з розпущеним волоссям.

В коментарях під відео фоловери підмітили, що через надмірну любов до пластики, з кожним роком Білик стає все більше змінюються.

Ірочка з кожним роком все більше і більше змінюється. Пластика вже псує обличчя. Шкіру ще більше натягнула..

, – пишуть коментатори.

Ірина Білик вразила зовнішністю після чергової пластики, не врятувала навіть тонна макіяжу

Однак самій Білик результати її змін подобаються. Жінка боїться завчасно постаріти та втратити красу. Варто відмітити, що побачити Ірину Білик без макіяжу взагалі неможливо. Зірка з’являється на публіці лише з яскравим, професійним макіяжем,  з зачіскою та красивому вбранні. Навіть у мікроблозі в Інстаграм немає жодного “домашнього” фото співачки. Це свідчить про те, що Ірина боїться показувати на публіку вікові зміни шкіри та відчуває себе невпевнено без макіяжу.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.