Як зараз виглядає і чим займається 63-річна Надія Кадишева: співачка здивувала новим іміджем

Російська співачка Надія Кадишева здивувала прихильників новим іміджем, який не змінювала багато років. Перетворення зірки викликало бурхливу реакцію.

На протязі своєї сценічної кар’єри у Кадишевої сформувався фірмовий сценічний образ з додаванням традиційних народних елементів. В кінці минулого року співачка з’явилася в новому іміджі, відмовившись від білої перуки та класичних костюмів. Прихильники оцінили її намагання осучаснитись, але також вони помітили, що модні експерименти і виходи на сцену немолодій артистці даються нелегко, звідти змучений вигляд і великі мішки під очима.

Сама Кадишева коментувала, що у захваті від нового образу:

Я дуже рада змінам, які зі мною сталися, щаслива просто. Чоловік Олександр Григорович любується на мене кожний день з ранку до вечора

Співачка більше 35 років в шлюбі з Олександром Костюком. Вони разом живуть і працюють і навіть у творчому процесі вони не сваряться, як це часто буває в парах зірок шоу-бізнесу.

Як зараз виглядає і чим займається 63-річна Надія Кадишева
Як зараз виглядає і чим займається 63-річна Надія Кадишева

Коли на початку весни 2022 Надія Кадишева різко пішла в тінь, публіка забила тривогу, вирішивши, що у зірки чергові проблеми зі здоров’ям. Це співпало і з початком повномасштабної війни росії проти України, але як виявилося пізніше, з відсутністю Кадишевої це не було пов’язано.

Як зараз виглядає і чим займається 63-річна Надія Кадишева
Як зараз виглядає і чим займається 63-річна Надія Кадишева

63-річна Надія Кадишева не так давно з’явилася в Мережі і повідомила, що з нею все добре, вона пише пісні і готується до концертів.

Нагадаємо, в 2014 році Кадишева побоялася їхати в Україну з концертами після погіршення відносин між країнами. У 2018 році вона перенесла важку операцію, але змогла повністю відновитися. Також з віку 49 років у Надії тахікардія, яка підвищує ризики інфаркту. До цього у неї двічі знаходили рак. В перший раз після обслідування виявилося, що пухлина доброякісна, в другий раз також, але це стало відомо вже під час операції.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.