“Квартальна” дружина Кошового Олена Кравець вперше показала свого реального чоловіка: гарна пара

"Квартальна" дружина Володимира Зеленського Олена Кравець щаслива у шлюбі та виховує трьох дітей. Як виглядає чоловік акторки, дивіться далі в матеріалі.

Олена Кравець – відома українська комедійна акторка. Жінка прославилась завдяки телепередачі “Вечірній квартал”, де вона довгі роки була єдиною жінкою в чоловічому колективі. Крім того, Кравець зіграла одну із головних ролей у відомому серіалі “Слуга народу”.

Прихильники Олени Кравець знають практично все про її творчість та кар’єру, а ось своє особисте життя акторка не любить висвітлювати. Ба більше, багато прихильників навіть не знають, як виглядає чоловік Олени, хоча вона одружена вже 20 років.

Як виглядає і чим займається чоловік Олени Кравець

Чоловіка Олени Кравець звати Сергій. Вони познайомилися ще в студентські роки, коли обоє грали в КВН. Їхні дружні стосунки продовжували недовго, адже дуже скоро вони закохались. Олена і Сергій почали жити разом і через декілька місяців дівчина дізналась, що вагітна. Тоді закохані одразу вирішили, що будуть одружуватись. Весілля було пишним, з величезною кількістю гостей.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

В 2003 році Олена і Сергій стали батьками: у них народилася дівчинка Маша. Будучи уже законним подружжям Сергій та Олена переїхали із Кривого Рогу до Києва, де почали будувати кар’єру на телебаченні.

Зараз чоловік Кравець зовсім не виступає на сцені, хоча має акторський талант. Сергій являється одним із креативних авторів студії “Квартал 95”.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

Варто зазначити, що крім основної роботи, Сергій Кравець професійно займається автогонками. Чоловік приймає участь у міжнародних змаганнях і займає призові місця.

Нагадаємо, що у 2016 році Олена і Сергій стали батьками вдруге. У подружжя народилися двійнята Катя і Ваня.

Лише рік назад Олена Кравець вперше в інтерв’ю зізналась, що довго не могла стати мамою вдруге. Акторка розповіла, що до народження двійнят у неї двічі зривалась вагітність. Кравець важко було змиритись із тим, що їй не вдається народити, вона навіть працювала з психотерапевтом. Однак, за словами Олени, стати мамою вдруге їй вдалось лише через декілька років, коли вона змогла “відпустити” цю ситуацію.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.