Без макіяжу і в балахоні: Ольга Сумська показала, якою її щодня бачить Віталій Борисюк

Ольгу Сумську вважають однією з найкрасивіших акторок України. Однак краса непідвладна часу. Як 56-річна Ольга Сумська виглядає без макіяжу та зачіски, дивіться далі в матеріалі.

Ольга Сумська – одна з найвідоміших українських актрис. Жінка зіграла більше 200 ролей у театрі та кіно, однак її досі асоціюють із Роксоланою. Саме ця роль ще в 1997 році зробила Ольгу популярною.

Публіка захоплюється не лише талантом Сумської, а і її вродою. Ольга має виразні риси обличчя, розкішне світле волосся і струнку фігуру. У свої 56 років Ольга виглядає набагато молодше свого віку і вражає красою глядачів.

Ольга Сумська стала до плити і здивувала всіх своїми навичками
Ольга Сумська показала, якою її щодня бачить Віталій Борисюк

Однак потрібно відмітити той факт, що у кадрі акторка завжди постає з яскравим професійним макіяжем та зачіскою. А як виглядає Ольга у реальному житті?

Ольга Сумська не соромиться свого вигляду без гриму. На відміну від багатьох своїх колег по сцені, акторка час від часу публікує фото та відео в Інстаграм, де вона позує в звичайному, домашньому вигляді.

Нещодавно Сумська в черговий раз опублікувала сторіз, де позувала без макіяжу та в домашньому одязі. В кадрі акторка постала в яскравому жовтому костюмі вільного крою, який приховав форми Сумської. Ольга була зовсім без макіяжу та з розпущеним волоссям.

Ольга Сумська показала, якою її щодня бачить Віталій Борисюк

Звісно, без макіяжу зірка виглядає не так свіжо та молодо. Помітні вікові зміни шкіри. Однак Сумська виглядає все ж достойно на свій вік.

Нагадаємо, нещодавно Ольга Сумська зізналася, що її шлюб з Віталієм Борисюком зовсім не ідеальний. В програмі “Щаслива за 7 днів”, де Сумська з’явилася для розмови з головною героїнею шоу, Ольга розповіла, що її чоловік Віталій Борисюк їй зраджував. Акторка зізналася, що їй було дуже важко прийняти цей факт, однак вона вирішила пробачити чоловіку зраду.

До слова, в цьому році Сумська та Борисюк відсвяткували 26-ту річницю весілля. Вони мають спільну доньку Анну, якій 20 років. Дівчина навчається в університеті театра та кіно ім. Карпенка-Карого, де в свої часі здобувала освіту й сама Ольга Сумська.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.