Хто з зірок скинув найбільше кілограмів: Альона Альона, Олександра Заріцька, Настя Каменських чи інші

Зірки, схильні до повноти, знаходять можливість пересилити себе і вдаються до схуднення. Результати можуть бути дивовижними – 20, 30 і навіть 35 кг скинутої ваги.

Олександра Заріцька: -35 кг

Солістка гурту KAZKA викликала захоплення у фанатів, незважаючи на доволі пишні форми. Але Саші було важко ходити, весь час мучила задишка. Участь у проєкті “Танці з зірками-2021” кардинально змінила все. Спочатку Заріцька прагнула зменшити кількість кілограмів, щоб її партнеру Юрію Мєшкову було легше її підіймати. Щоденні тренування принесли бажаний результат – дівчина скинула 12 кг за 5 тижнів.

Мета Саші Заріцької – схуднути до 80 кг

На цьому співачка вирішила не зупинятися і продовжила навантажувати тіло. Зірка танцює по 3-4 години тричі на тиждень, залучила до справи дієтолога, тож за рік ваги показали -30 кг. Оскільки співачка мріє дійти до позначки 80 кг, то продовжує процес. Поки що їй вдалося скинути 35 кг. Скільки ще залишилося до остаточної межі, дівчина приховує.

Альона Альона: -20 кг

Реперка прекрасно почувала себе у своїй вазі, допоки не закохалася. Звісно, не обійшлося у цій справі без допомоги спеціалістів. А ще зірка дуже сильно переживала через війну в Україні. У підсумку, порівняно з січнем 2022 року співачка втратила вже 20 кг.

Реперка мріє скинути 30 кг. Мінус 20 кг вже є

Не можна сказати, що Alyona Alyona регулярно недоїдає. Іноді зривається, а потім знову намагається “отримати свій дзен з їжею”. Процес триває, і скільки ще кілограмів до повної гармонії з тілом втратить дівчина, поки що важко спрогнозувати. Вона принаймні збирається зустрічати 2023 рік, зменшивши об’єми ще на 10 кг.

Настя Каменських: -20 кг

Дивлячись на стрункість дружини Потапа, важко повірити, що ця дівчина могла мати проблеми з зайвою вагою. А тим часом усе це було в минулому, і чорнявка важила цілих 80 кг. Фанати зірки вважали, що вона чекає на дитинку, але Настя пояснила свій стан важкими навантаженнями на роботі і неможливістю займатися вправами.

Настя Каменських важила 80 кг

Урешті Каменських усвідомила, що слід зайнятися зовнішнім виглядом серйозно. Довелося встановити чіткий режим дня: 5-разове харчування білковою їжею з клітковиною, відмова від солодощів. Без фізичної активності, звісно, не обійшлося. NK найняла фітнес-тренера і виконувала всі його настанови під час тренувань. Тепер статурі співачки може позаздрити кожен.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.