Кароль, Полякова, Каменських та інші українські зірки: як вони виглядають без макіяжу і фотошопу (ФОТО)

Всі звикли, що зірки шоу-бізнесу не виходять на сцену без макіяжу, який робить їх неповторними. Але чи такі вони еталони краси, якими здаються прихильникам?

Сьогодні розповсюджується тренд на природню красу, але жінки часто все одно не виходять з дому без макіяжу. Якщо говорити про зірок, в їх творчому житті не буває днів, щоб вони не наносили мейкап, завдяки якому вони завжди виглядають доглянутими, неймовірно гарними та можна навіть сказати ідеальними. Але прихильникам завжди цікаво, як зірки виглядають в реальному житті, щоб можна було оцінити їх справжню красу та справжні обличчя.

1 хвилина зібрала підбірку українських знаменитостей без макіяжу.

Оля Полякова без макіяжу

В шоу “Дорослі дівчата” Оля Полякова і Маша Єфросініна одного разу змили всю свою косметику, щоб показати свій реальний вигляд. Співачка пожартувала, що без макіяжу у неї наче немає брів.

Оля Полякова без макіяжу
Оля Полякова без макіяжу

Маша Єфросініна без макіяжу

Подруга Полякової Маша Єфросініна підтримала її та теж вдалася до такого сміливого експерименту. Телеведуча зізнається, що робить уколи краси і ходить на різні косметологічні процедури.

Маша Єфросініна без макіяжу
Маша Єфросініна без макіяжу

Настя Каменських без макіяжу

Популярна співачка Настя Каменських насправді часто показується фанатам без макіяжу. На концертах вона при повному марафеті, а на звичайних особистих фото дозволяє собі виглядати природньо.

Настя Каменських без макіяжу
Настя Каменських без макіяжу

Тіна Кароль без макіяжу

Публіка звикла до червоних губ і чорних стрілок Тіни Кароль, але свого вигляду без косметики вона не соромиться і показує себе такою все частіше.

Тіна Кароль без макіяжу
Тіна Кароль без макіяжу

Надя Дорофєєва без макіяжу

Колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва може похизуватися дуже привабливими рисами обличчя, які чудово виглядають і без макіяжу.

Надя Дорофєєва без макіяжу
Надя Дорофєєва без макіяжу

Ольга Сумська без макіяжу

Найстарша зірка з підбірки – актриса Ольга Сумська, яка може дати фору будь-кому з них, адже в свої 56 років у неї навіть не помітні зморшки біля очей.

Ольга Сумська без макіяжу
Ольга Сумська без макіяжу

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.