Гнучка, як тростинка Лобода в міні-шортах похвалилася розтяжкою: ця вправа повернула їй фігуру після пологів

Відома співачка Світлана Лобода показала, яку вправу робить, аби мати ідеальну розтяжку. Саме це тренування допомогло їй відновити фігуру після других пологів

Популярна українська співачка Світлана Лобода на особистій сторінці в месенджері Телеграм показала вправи, які допомагають зберігати їй фігуру та молодість. Артистка продемонструвала, як правильно потрібно розтягувати м’язи на ногах.

Знаменитість зізналась, що нині вона займається підготовкою до майбутньої концертної програми. За словами Світлани Лободи, виступи потребують фізичної та моральної підготовки, тому останнім часом вона активно займається фізичними навантаженнями, щоб ідеально впоратись із концертною програмою.

Світлана Лобода показала вправи, які допомагають отримати гарну розтяжку та підтягнуту фігуру
Світлана Лобода показала вправи, які допомагають отримати гарну розтяжку та підтягнуту фігуру

Варто зазначити, що Світлана Лобода доволі таємнича людина, особливо в плані особистісного розвитку. Багато українських знаменитостей часто розповідають про секрети власної молодості та діляться зі своїми прихильниками різноманітними “лайфхаками”, які допомагають тримати тіло та розум в тонусі. Втім, Світлана Лобода тримає всі свої секрети при собі. Проте неможливо не помітити, що співачка прикладає чимало зусиль для того, аби в її фігурі не було ніяких недоліків.

Нещодавно артистка все-таки вирішила показати, що робить її такою бездоганною. Знаменитість продемонструвала вправи, які не лише розвивають розтяжку та гнучкість, але й допомагають тримати всі м’язи ніг в тонусі.

Українська співачка показала, як правильно виконувати вправи на гнучкість та розтяжку ніг
Українська співачка показала, як правильно виконувати вправи на гнучкість та розтяжку ніг

Світлана Лобода показала кадри, які були зроблені в її домівці, де знаменитість мешкає зі своєю сім’єю та таємничим коханим, особистість якого поки що тримає в секреті. Співачка обрала ідеальне місце для домашнього тренування – біля великого панорамного вікна, з якого відкривається неймовірний краєвид на сонячне подвір’я.

Для вправ на розвиток гнучкості та розтяжки Світлані Лободі знадобились спеціальні фітнес-резинки, які вона одягла на свою стопу. Одну ногу співачка підняла догори, а іншу міцно притиснула до підлоги. Головне – добре тягнути стопу, аби відчути кожен м’яз. Спершу така вправа може бути дещо болісною, але з часом тіло звикає до подібних навантажень, а м’язи стають набагато гнучкішими.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.