До шлюбу з Дантесом і роману з Кацуріним: в Мережі показали 17-річню Надю Дорофєєву – руда, худа і не вагітна

Відома українська співачка Надя Дорофєєва виступає на сцені з юних років. В Мережі показали її 17-річні фото, коли тільки починався її шлях.

Надя Дорофєєва – популярна співачка України, яка прославилася в дуеті з Позитивом Олексієм Завгороднім, створивши групу “Время и стекло”. Вони з перших днів мали ціль стати найкращим дуетом на українській сцені і йшли до цього декілька років. На піку слави музиканти вирішили продовжувати музичну кар’єру окремо.

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк бачив становлення багатьох популярних сьогодні зірок, він працював з Дорофєєвою ще коли їй було 17 років. В своєму Instagram Кондратюк виклав декілька фото 15-річнох давності, зроблених в Голлівуді під час зйомок проекту “Американський шанс”, який виходив на телеканалі 1+1.

Тоді 12 українських молодих співачок пройшли кастинг і полетіли в США змагатись за те, щоб стати учасницями групи “Glam”. В результаті перемогли тоді Надя Дорофєєва, Настя Кочетова (Мамаріка), Яна Соломко, Альона Ломакіна та Ірина Журавель. Кондратюк розповів, що група так і не розпочала свою концертну діяльність, але зйомки були “епічними”.

Ігор Кондратюк показав 17-річну Надю Дорофєєву
Ігор Кондратюк показав 17-річну Надю Дорофєєву

На опублікованих фото більше всього користувачі Мережі звернули увагу на 17-річну Надю Дорофєєву, яка тоді мала руде волосся і дуже гарну струнку фігуру.

Ігор Кондратюк показав 17-річну Надю Дорофєєву
Ігор Кондратюк показав 17-річну Надю Дорофєєву

Саме так виглядала співачка до шлюбу з Володимиром Дантесом і до роману з Михайлом Кацуріним, заради якого пішла від зіркового чоловіка. Нагадаємо, про розлучення Дорофєєвої і Дантеса вони повідомили в березні 2022 року, одразу ж за ними це зробили пара рестораторів Кацуріних.

Як Надя Дорофєєва виглядала до шлюбу з Дантесом і роману з Кацуріним
Як Надя Дорофєєва виглядала до шлюбу з Дантесом і роману з Кацуріним

Пізніше підозри прихильників про те, що це якось пов’язано справдилися – Надя представила Мішу як свого нового коханого, а потім свої про свої відносини розповіли також Вова і Даша. Вийшло як в серіалі – подружжя помінялися партнерами, але між собою вони тепер не спілкуються, враховуючи, що хтось комусь зрадив.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.