Українські зірки, що заміж не вийшли, але стали чудовими мамами –Лідія Таран, TAYANNA, Санта Дімопулос

Деякі чоловіки не поспішають ставати на весільний рушник зі своїми коханими, навіть якщо ті знамениті на всю країну і подарували їм дітлахів. А після припинення стосунків із зірками залюбки одружуються з іншими. Саме таке трапилося в житті Лідії Таран, TAYANNA і Санти Дімопулос.

Лідія Таран і Андрій Доманський

Заради телеведучої-блондинки Доманський покинув свою одеську дружину з двома дітьми. Юлія йому видалася занадто домашньою, а Таран – просто сліпучою. Вони прожили разом 5 років, починаючи з 2005-го. У цьому проміжку в пари народилася дівчинка Василинка.

Андрій Доманський, Лідія Таран та їх спільна донька Василина
Андрій Доманський, Лідія Таран та їх спільна донька Василина

Те, що Андрій покохав іншу і йде до неї, стало для Ліди справжнім шоком. Насправді її все влаштовувало, і вона не збиралася нічого змінювати. Та в Доманського до цивільної дружини накопичилося чимало претензій. Андрію не подобалося, що Таран категорично відмовляється спілкуватися з його старшими дітьми. До того ж ігнорує батьків і сестру шоумена. Тому він знайшов собі більш зговірливу. З Василиною татусь бачиться зрідка, але дорогими подарунками не обділяє.

TAYANNA і Єгор Гліб

Підопічна Алана Бадоєва деякий час співмешкала з саунд-продюсером Єгором Глібом. У них навіть народився спільний хлопчик, якого назвали Даніелем. До РАЦСу кохану чоловік так і не повів, зате закрутив роман із колегою Таяни по співочому цеху Ані Лорак.

TAYANNA і Єгор Гліб з сином Даніелем

Нині про ті часи в житті знаменитість воліє не згадувати, бо життя з Єгором було далеко нерайдужним. Співачка познайомилася через Інстаграм з приємним молодиком, з яким тісно спілкується. Білявка представила нового бойфренда сину, і вони вже встигли разом відпочити на морі.

Санта Дімопулос і Андрій Джеджула

Першим чоловіком, з яким модель почала жити разом, став ведучий Андрій Джеджула. Вони з’їхалися через тиждень після знайомства, разом прожили 3 роки і народили сина Даніеля. Чому закохані не розписалися, так і залишилося загадкою.

Андрій Джеджула і Санта Дімопулос з сином Даніелем

Дімопулос пішла від чоловіка сама, не пояснивши причини розриву. Спільному синочку тоді було всього 1,5 рочка. Андрій довго удавав, що в родині все добре, мовляв, просто посварилися і невдовзі помиряться. Але настав час, коли довелося сказати правду – вони не разом.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.