Тіна Кароль і Дан Балан: історія кохання від флірту на “Голосі країни” до запрошення додому з білим роялем

Присутність Дана Балана в тренерському кріслі 9 сезону "Голосу країни" додала шоу жвавості. Особливо цікаво було спостерігати за розвитком стосунків молдовського співака з українською примадонною Тіною Кароль.

Колеги-тренери весь час переморгувалися, фліртували і навіть обіймалися. Відчувалося, що зіграти таке романтичне піднесення на прохання продюсерів неможливо. Тут присутня хімія. Між тим ні Тіна, ні Дан прямо не відповідали на питання про їхні стосунки. Продюсер “Голосу” Володимир Завадюк запевняв, що за сценарієм кохання між двома суддями не планувалося. І додавав інтриги, натякаючи, що голубки вже встигли розписатися тайкома від усіх.

Роман Тіни Кароль і Дана Балана заінтригував прихильників зірок

Цілих два сезони талант-шоу підносило глядачам усе нові й нові докази службового роману. Дан Балан то букет квітів Кароль піднесе, то іграшкове кенгурятко подарує. А коли вони співали дуетом пісню “Додому”, то робили це в один мікрофон, і їхні губи ледь не торкалися.

Докази зіркового кохання

Ситуація розпалилася до такого градуса, що навіть мама співака приїхала на один з ефірів. Людмила заспівала бадьору пісеньку і сповістила, що бажала б мати таку невісточку, як білявка Тіна. А Потап, теж зірковий тренер проєкту, обмовився, що закохані вже живуть разом.

Мама Дана Балана спеціально приїхала в Київ аби засватати Тіну Кароль

Ходили чутки, що вони поселилися у великому будинку української зірки, а вечорами сидять біля білого рояля і співають дуетом. Ведуча програми “Світське життя” Катя Осадча навіть спеціально навідалася до обійстя Кароль разом зі знімальною групою, щоб віднайти хоч якісь сліди чоловічої присутності.

Білий рояль побачила, колекцію сценічного одягу і взуття теж, а ще ванну у доволі незвичному місці і невеличкий город. Але Дана Балана там не було. Між тим Тіна зізналася, що вже готова до нових стосунків і мріє народити донечку. Глядачі оцінили цей натяк, як належить.

Але крісла тренерів на шоу згодом зайняли інші зірки, а Тіну поряд із Даном більше ніхто не бачив. Вона записала дует із Хливнюком, а Балан гастролював разом із казахською виконавицею. Не хочеться вірити, що це була профанація, а не казкове кохання.

“Потрібно просто любити один одного. Більше любові!”

Невже ці слова, сказані співачкою, не стосуються Дана Балана?..

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.