Французьке і українське кохання Олега Скрипки: з українкою прожив довше і нажив четверо дітей

Далеко не всім шанувальникам Олега Скрипки відомо, що якийсь час українець мешкав у Парижі і навіть був одружений з француженкою. Та повернувшись в Україну, знайшов собі до пари іншу жінку, яка подарувала коханому чотирьох дітей.

Гурт “ВВ” існує вже 36 років. Його незмінний лідер Олег Скрипка вирізняється своєю українкістю. Та якщо зануритися в біографію музиканта, виявиться, що він чимало років прожив за кордоном далеко від України.

Рокери у 90-их роках поїхали на гастролі до Франції і повернулися назад не відразу. “Воплі Відоплясова” користувалися там неабиякою популярністю. Саме в Парижі Олег знайшов свою долю. Він закохався в Марі Рібо. Вони зустрілися на вечірці у друзів. Дівчина єдина з гурту володіла англійською, тому Скрипка і підсів до неї, щоб поспілкуватися. Марі працювала у кабаре, то вони й зійшлися на ґрунті творчості.

Так виглядав Олег Скрипка, коли залицявся до француженки Марі Рібо

Весілля було доволі скромним за присутності родичів нареченої. Вона навіть у білу сукню не вбиралася, тому багато хто згодом натякав, що шлюб був фіктивним, аби українець міг вільно їздити у Францію без візи. Якщо вірити музиканту, у них із Рібо були справжні почуття.

Двом людям із різними культурними традиціями було важко пристосовуватися. Дружина категорично відмовлялася готувати, а Скрипка звик до домашніх наїдків, то доводилося самому ставати до плити. За 7 років спільного життя накопичилося чимало інших непорозумінь. Тож Олег зібрав валізу і поїхав, навіть не попрощавшись, за що й досі себе картає.

Друге кохання

По поверненні в Україну Скрипка замислив грандіозний проєкт “Країна мрій”. У театрі “Дах” він познайомився з Наталією Сидь. Дівчина видалася йому повною протилежністю француженці – вихована, спокійна, затята театралка. Невдовзі вони стали жити разом і більше не розлучалися.

Друга дружина Олега Скрипки Наталя Сидь – повна протилежність першій Марі Рібо

Наталка не любить світських тусовок, хоча за освітою актриса, і ніколи не супроводжує чоловіка на них, тому її ніхто й не знає. Жінка переважно займається вихованням дітей. Наталя подарувала благовірному двох синів і двох доньок.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.