Рядового Гунько не впізнати: фанати ошелешені, побачивши зірку серіалу “Солдати” через 18 років

Були часи, коли українці з задоволенням дивилися веселий серіал про російську армію "Солдати". Хоча чому російську? Серед персонажів траплялося немало українців.

Візьмемо хоча б Георгія Гунька. За час знімання цей герой піднявся у званні від рядового до молодшого сержанта. І врешті став сержантом. Особливого часто персонажа з другої роти можна побачити у 1, 13 і 16 сезонах. Хлопчина розумненький і веселенький, бо частенько втрапляє в кумедні ситуації. Пригадайте хоча б епізод, коли Гунько підмінює форму Кудашева. Після служби сержант став рятувати людей в лавах МНС.

За час серіалу персонаж Антона Ельдарова доріс до звання сержанта

Цю роль зіграв Антон Ельдаров. І це посприяло просуненню актора до подальших кіноробіт. Його фільмографія налічує більш ніж 8 десятків ролей. Тато Антона – знаменитий письменник Ігор Фарбаржевич. Після “Солдатів” Ельдаров з’являвся у “Ранетках”, “Скліфосовському”, “Гаражному татові” й інших серіалах. Але його й досі асоціюють з сержантом Гуньком.

Впізнати сержанта Гунька в Антонові Ельдарові зараз неможливо

Щоправда, впізнати служивого в обрисах обличчя дуже складно. Це і не дивно, адже відтоді минуло 18 років, і чоловік змужнів, набрав вагу, відростив щетину. Антон одружений з гримеркою Мариною Дьяковою. У пари підростає двоє дітей.

Ще один українець в армії

Постійним глядачам комедійного серіалу добре запам’ятався ще один мешканець України – прапорщик Шматко. Олексій Маклаков зіграв хитрого дядечка, який через свою недолугість весь час втрапляє в різні пригоди. Якби подібного персонажу в сіткомі не було, його б дивилися не з такою великою цікавістю.

Серіальний прапорщик продовжив окреме життя. Маклаков зіграв Шматка у стрічці «Прапорщик, або Йо-мойо». За сюжетом чоловік приїжджає відвідати свою рідну Одесу і надзвичайно здивований, що в місті ходять гривні, і ніхто не хоче брати в нього рублі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.