Лілія Подкопаєва показала старшу доньку: важко визначитися, де Кароліна, а де мама

Старша донька відомої гімнастки Лілії Подкопаєвої вже досягла 16-річчя і набула таких же гарних форм, як матуся. А обличчя у мами і доньки взагалі один в один.

Були часи, коли лікарі розводили руками. Мовляв, через надмірні тренування в олімпійської чемпіонки не може бути дітей взагалі. Тоді Лілія була заміжня за бізнесменом Тимофієм Нагорним, і вони прийняли непросте рішення про всиновлення дитини. Довго їздили по дитбудинках і врешті зустріли “свого хлопчика”.

Лілія Подкопаєва з трьома своїми дітьми

Щастя материнства призвело до дива – Подкопаєвій вдалося завагітніти, і вже за рік, а саме 10 листопада 2006 року, родина поповнилася донькою Кароліною.

Ані Лорак стала хрещеною матір’ю своєї тезки

Дівчинку назвали на честь кращої подруги гімнастки Ані Лорак. До речі, саме співачка стала хрещеною матір’ю дитини. За 16 років, що минули відтоді, відбулося багато змін. Подружки змінили країни проживання і соціальний статус. Обидві розлучилися з чоловіками. Ані Лорак відправилася будувати кар’єру до москви.

16-річна донька Лілії Подкопаєвої дуже схожа на свою відому матусю

Подкопаєва з дітьми опинилася в США, де, як це не дивно, зустріла своє кохання. Жінка й не сподівалася, що бізнесмен Ігор Дубінський зробить їй пропозицію руки й серця. Вони побралися, і Лілія подарувала коханому донечку Евеліну, якій у вересні минуло 3 рочки.

Молодшій доньці Лілії Подкопаєвої вже минуло 3 роки

Турботлива мама завжди вітає своїх дітей з днями народження через мережу, пишучи щемкі слова і викладаючи світлини з найдорожчими людьми у своєму акаунті. Лілія не розділяє дітей на рідних і нерідних, люблячи всіх однаково. Сина Вадима взагалі вважає “надією і опорою”.

Усі найкращі події в житті сталися у Подкопаєвої в Атланті. Тут вона здобула золото на Олімпіаді, тут зустріла кохання і знайшла сімейне щастя. Символом штату є персик, то вони з Ігорем висадили з десяток таких дерев на своєму обійсті.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.