Як Монро виглядала до перетворення в жінку: травесті-діва показала фото, коли була чоловіком

Травесті-діва Монро багато років соромилась показати, якою вона була до перевтілення з чоловіка в жінку. Однак нещодавно знаменитість вперше показала свої архівні фото.

Монро – телеведуча, акторка, співачка, блогерка та відома українська шоувумен, що першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття травесті-діва. Публіка ніколи не знала Монро до перевтілення, тому ніхто і не знає, як виглядала зірка в часи, коли вона була ще чоловіком.

Монро довго не показувала свої архівні фото з тих часів, коли була чоловіком. Вона вприниці не любить згадувати той час. Втім нещодавно зірка показала фото, яке було зроблене більше 20 років назад. Тоді Монро була ще Олександром (ім’я дане від народження) і вона фотографувалась для студентського квитка.

Як Монро виглядала до перетворення в жінку
Як Монро виглядала до перетворення в жінку

Юнак, якого публіка побачила на знімках, дуже гарної вроди: має густі біляві кучері і пишні губи. Цікаво, що Монро від природи має жіночі риси обличчя. Це видно і на фото.

Про те, якою шоувумен була в дитинстві, вона згадувала в програмі “Неймовірна правда про зірок” на телеканалі “СТБ”. Монро розповіла, що в юності вона була більше схожа на дівчину, ніж на хлопця, хоча тоді вона мала чоловічу стрижку, носила чоловічий одяг і не фарбувалася. Артистка зізнається, що тоді її часто плутали з дівчиною і навіть чоловіки підходили, щоб познайомитись, не розуміючи, що перед ними хлопець.

Як Монро виглядала до перетворення в жінку
Як Монро виглядала до перетворення в жінку

Вперше зірка почала приміряти на себе жіночий образ якраз у студентські роки. Тоді Монро виступала з травесті-шоу у нічному клубі. За словами шоувумен, її знайомі тоді знали, чим вона займається, проте ніхто це не засуджував.

Варто відзначити, що Монро в своїх інтерв’ю розповідає, що ще з дитинства відчувала себе дівчинкою. Будучи маленьким хлопчиком, її цікавили не машинки і пістолети, а сукні і ляльки. Тож ще з ранніх років майбутня телезірка розуміла, що відрізняється від своїх однолітків.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.