Хто з зіркових чоловіків одружився з жінкою з дитиною: Скічко, Горбунов, Потап та інші не побоялися “причепу”

Зазвичай чоловіки не люблять виховувати чужих дітей, воліючи мати єдинокровних нащадків. Та якщо сильно закохається в жінку, ладен взяти в дружини навіть із "обозом". Знаменитості в цьому плані не виключення.

Юрій Горбунов

Юрію Горбунова поталанило двічі. І перша, і друга обраниці Юрія вже мали дітей. У балерини Людмили була дівчинка Ксеня, яку вони разом виховували протягом довгих років. Та за 20 років ведучий пішов із сім’ї і одружився з колегою Катею Осадчою.

Первая жена Юрия Горбунова
Юрій одружився з Людмилою і виховав її доньку

Вона теж мала за плечима шлюб і сина Іллю. Але це не злякало чоловіка. Саме в другому шлюбі Горбунов уперше відчув щастя батьківства. Причому аж двічі, бо в них із Катериною народилося двоє хлопчиків з інтервалом у 5 років.

Потап

Коли репер одружувався з Іриною, їй було 23 роки. Та дівчина вже встигла відмітитися в шлюбі з Юрієм Горовим і народити донечку Настю. Олексія Потапенка ця обставина зовсім не збентежила, і він одружився з Іриною.

Потам із рідним сином і донькою Ірини Горової

Маючи задатки до бізнесу, спритна жіночка швидко налагодила справи, і компанія шоумена стала приносити шалені прибутки. Навіть після розлучення з Потапом і його другого одруження з Настею Каменських Горова продовжила очолювати їхню спільну продюсерську компанію.

Віталій Борисюк

Молодий актор покохав Ольгу Сумську, коли вона була заміжньою жінкою. Та і сам тоді був не вільний. Після численних скандалів із Євгеном Паперним вдалося добитися розлучення Ольги з першим чоловіком.

Коли Борисюк одружився з Сумською, в неї вже була донька Тоня

Та до Віталія вона прийшла не сама, а з донькою Тонею, яку Борисюку довелося виховувати. Згодом у подружжя народилася спільна донечка Анна.

Олександр Скічко

Телеведучий одружився з Єлизаветою Юрушевою. Байдуже, що в жінки вже було двоє дітей – Даніель та Наталка. У квітні 2022 року подружжя стало батьками – у них народилася донечка.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!