Як виглядають всі діти Ніни Матвієнко: знають тільки про дочку Тоню, а є ще двоє синів – живописець і монах

Багато шанувальників вважають, що легендарна українська співачка Ніна Матвієнко стала мамою лише раз, проте насправді знаменитість, окрім доньки Тоні, має двох синів. Що про них відомо?

Ніна Матвієнко – одна з найвідоміших українських артисток. В особистому житті знаменитості пощастило, так само як у творчому. Матвієнко разом з колишнім чоловіком виховала трьох дітей. Втім, шанувальникам мало відомо про старших синів зірки, адже найбільшу популярність здобула її донька Антоніна. Розповідаємо, що відомо про синів Ніни Матвієнко.

Ніна Матвієнко зі своїм колишнім чоловіком та дітьми – донькою та двома синами
Ніна Матвієнко зі своїм колишнім чоловіком та дітьми – донькою та двома синами

Зі своїм коханим чоловіком Ніна Матвієнко прожила понад 50 років, проте минулого року вирішили розійтись. Пізніше в інтерв’ю українська співачка зізналась, що вона сама попросила чоловіка покинути її, адже художник Петро Гончар, за словами Матвієнко, вважав, що у нього своє життя, в якому дружині місця немає. Втім, попри сумний фінал шлюбу, цей союз подарував Україні трьох талановитих дітей – співачку Тоня Матвієнко, про яку знають багато людей, а також двох синів.

Старший син Ніни Матвієнко Іван веде праведне життя. У свої 33 роки він постригся у монахи та отримав нове церковне ім’я. Довгий час отець Януарій служив у Свято-Успенському монастирі в Криму, проте після 2014 року він переїздив до Ніжина. Старший син Ніни Матвієнко розповідав, що ніяких грошей за свою діяльність не отримує, а на життя заробляє іконописом. Втім, він також розповідав і про те, що житлом його забезпечують батьки.

Троє дітей Ніни Матвієнко – Іван, Антоніна та Андрій
Троє дітей Ніни Матвієнко – Іван, Антоніна та Андрій

Середній син Ніни Матвієнко та Петра Гончара успадкував батьківський талант до живопису. Андрій Гончар є відомим київським митцем, про якого багато говорять та чимало знають. У столиці зірковий син завершив Українську Академію Мистецтв, а 2003 року вже став членом Національного Союзу Художників України.

Андрій Гончар є монументалістом, а творить у традиціях українського сакрального живопису. Вперше у мистецьких виставках син Ніни Матвієнко почав брати участь ще 1997 року, а його персональні виставки в українській столиці беруть початок 2001 року. До слова, з трьох дітей лише Тоня Матвієнко пішла стопами своєї мами.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.