Широкі джинси та гірчичний светр: Олена Зеленська показала головний модний тренд сезону на собі

Перша леді України вміє дивувати своїм вишуканим стилем. Цього разу Олена Зеленська надала перевагу повсякденному образу, втім навіть його змогла зробити неймовірним

Олена Зеленська заслужено можна назвати еталоном української моди. Перша леді України на кожному публічному заході з’являється у стильних нарядах та неймовірному вбранні. Сьогодні Зеленська довела, що навіть повсякденний образ може бути вишуканим, а джинси легко та вдало замінять строгі спідниці та класичні штани.

Олена Зеленська в трендовому вбранні

На особистій сторінці першої леді України в Інстаграм з’явився допис, у якому вона прозвітувала про відвідування дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”. Так, перша леді розповіла про важкі будні дітей, на долю яких припала боротьба за своє життя. Олена Зеленська навідалась до відділення трансплантації кісткового мозку та імунотерапії, де разом з дітьми прочитала історію дівчинки Поліанни з книжки Елінор Портер.

Олена Зеленська на нових фотографіях з офіційного акаунту в Інстаграмі
Олена Зеленська на нових фотографіях з офіційного акаунту в Інстаграмі

Перша леді зазначила, що у своєму юному віці діти вже стали надсильними людьми, які знають, що таке – боротьба за власне життя під звуки повітряної тривоги. Олена Зеленська розповіла про історії життя маленьких українців, які попри все залишаються оптимістичними та вірять у найкраще майбутнє. Крім того, перша леді зазначила, що допомогти дітям може абсолютно кожен.

Перша леді України в київській клініці Охматдит
Перша леді України в київській клініці Охматдит

Олена Зеленська зазначила, що допомогти можна, вставши у чергу потенційних донорів кісткового мозку. Перша леді зазначила, що вона зробила це прямо під час візиту до клініки. Все, що потрібно – це заповнити спеціальну анкету.

Я зробила це просто сьогодні, під час візиту до Охматдиту, залишивши необхідні дані в базі Українського реєстру донорів кісткового мозку

– зазначила перша леді.

Олена Зеленська повідомила про можливість допомогти хворим діткам
Олена Зеленська повідомила про можливість допомогти хворим діткам

Втім, приємно дивує не лише те, що перша леді України зробила таку чудову справу, а і її образ. До діток Зеленська навідалась у звичайному повсякденному образі – без надлишку та зайвого пафосу. Перша леді одягла светр трендового гірчичного кольору та сині джинси. Навіть такі прості елементи гардероба Зеленська скомбінувала таким чином, що образ вийшов стильним.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.