Донька Костянтина Меладзе показала рідкісне фото з мамою: ось яку красуню продюсер проміняв на Віру Брежнєву

У відомого продюсера підростає талановита донька. Нещодавно дівчинка показала рідкісну фотографію зі своєю мамою та колишньою дружиною Костянтина Меладзе

До того, як почати стосунки з Вірою Меладзе відомий продюсер Костянтин Меладзе перебував у шлюбі з колишньою дружиною Яною Сумм. У ексзакоханих народилась донька Лія, яка нині впевнено просувається у творчій сфері. Нагадаємо, що донька Меладзе брала участь у вокальному шоу “Голос країни”. Дівчинка має особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де час від часу ділиться зі своїми підписниками красивими фотографіями. Цього разу Лія Меладзе показала свою маму.

Колишня дружина Костянтина Меладзе

На особистій сторінці Лії нещодавно з’явились фотографії з її мамою. Вона та Яна Сумм вирушили святкувати Різдво до Латвії. На опублікованих кадрах зіркова донька та колишня дружина відомого продюсера позували на фоні Балтійського моря. Дівчата на фото виглядають дуже щасливими та усміхненими, а маму Лії взагалі можна сплутати з подругою – так молодо вона виглядає.

Донька Костянтина Меладзе на фото зі своєю мамою
Донька Костянтина Меладзе на фото зі своєю мамою

Наразі відомо, що Яна Сумм та її з Меладзе донька вирушили відзначати Різдво до Латвії разом із подругою Лії. Так, дівчата провели вікенд у країні з красивими краєвидами та, судячи з опублікованих фотографій, залишились задоволеними різдвяними вихідними.

Лія Меладзе показала красиві фотографії зі своєю мамою
Лія Меладзе показала красиві фотографії зі своєю мамою

Історія кохання Меладзе та його колишньої

Яна Сумм та її колишній чоловік Костянтин Меладзе перебували у шлюбі 19 років, а розлучились через невірність відомого продюсера. Екскохана знаменитості неодноразово зізнавалась в інтерв’ю, що часто підозрювала колишнього чоловіка в зрадах. Більш того, Яна Сумм ревнувала Костянтина Меладзе не на пустому місці, адже, за її словами, він часто давав на це приводи. Колишня дружина відомого продюсера також зізнавалась, що останній рік їхнього шлюбу вона була просто впевнена, що Меладзе зраджує їй з Вірою Брежнєвою.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою

Яна Сумм також зізнавалась, що Костянтин Меладзе спершу не хотів розлучатись з колишньою, втім вона заявила, що, якщо він не піде, то вона забере дітей і покине його сама. Врешті-решт вони вирішили, що краще буде все-таки розлучитись.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.