35-річна Леся Нікітюк в золотих коштовностях зізналась, що спадає їй на думку в ліфті: “Надзвичайно приємно”

Відома українська блогерка та телеведуча поділилась кадрами з ліфту. Знаменитість розмірковувала на доволі цікаву та болючу для багатьох шанувальників тему

Лесю Нікітюк знають ледве не всі українці. Свою кар’єру знаменитість починала в шоу “Орел і Решка”, а пізніше стала відомою телеведучою, якою захоплюються мільйони шанувальників. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка часто ділиться з фанатами своїми думками та цікавими фактами з життя. Цього разу ведуча показала, як виглядає у ліфті та поділилась роздумами стосовно відключення світла.

Леся Нікітюк у ліфті

Відома українська телеведуча, як і мільйони інших мешканців країни, вже адаптувалась до планових й екстрених відключень світла. Ба більш, знаменитість зізналась, що разом з блекаутами у її житті з’явились цікаві звички. Так, зірка розповіла про те, якими кумедними речами займається, коли в будинку немає світла. У новому дописі зірка поділилась не лише своїми роздумами, а й симпатичними кадрами стильних луків.

Українська телеведуча показала в Інстаграмі свої зимові образи
Українська телеведуча показала в Інстаграмі свої зимові образи

Так, за словами Лесі Нікітюк сьогодні особливо приємно підійматись на 15 поверх не сходами, а саме ліфтом. Більш того, додала зірка, коли подібне відбувається ще й двічі на тиждень, то це взагалі неймовірна насолода. Втім, коли вдома все-таки немає електроенергії, знаменитість продовжує автоматично “клацати” вимикач світла, коли заходить у вбиральню. Кумедніший той факт, що коли світло з’являється, знаменитість підсвічує собі ліхтариком, адже не одразу встигає збагнути, що вже можна скористатись вимикачем.

Леся Нікітюк показала своє зимове вбрання та поділилась кумедним зізнанням
Леся Нікітюк показала своє зимове вбрання та поділилась кумедним зізнанням

Відома телеведуча закликала своїх підписників поділитись у коментарях своїми історіями, які пов’язані з відключеннями в Україні електроенергії.

  • “А я помітив що тепер на 11 поверх підіймаюсь швидко без задишки!” – зізнався кулінар Володимир Ярославський;
  • “А вимикач у вбиральню – чиста правда”, – погодилась одна з підписниць Нікітюк;
  • “Я сьогодні вже машинально ставила турку на газ … замість того, щоб зробити каву на кавомашині, а потім зрозуміла що світло є і можна кайфувати”, – розповіла підписниця;
  • “А коли світло вмикають, то всі прилади видають рандомну, але вже таку знайому звукову мелодію”, – зазначив український юрист Євген Пронін;

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.