Дмитро Гордон, Олексій Арестович та Андрій Доманський тричі давали шлюбну обітницю: дивовижна непостійність

Розлучення – це тяжке випробування для дорослих і справжня трагедія для спільних дітей. Але трапляються серед бомонду такі чоловіки, що доводять свої стосунки з коханими до подібного стану знову і знову. Будемо сподіватися, що хоч у третьому шлюбі вони проживуть довше, аніж у двох попередніх.

Дмитро Гордон

У сімейних перипетіях засновника “Бульвару” дуже важко розібратися. У 55-річного чоловіка було три законні дружини. З першою дружиною Наталею Дмитро прожив 8 років. Розлучилися, бо не стало кохання. З Оленою Сербіною журналіст був, тому що вона його “приворожила”. Ледве вирвався із міцних лабет 2011 року.

Дмитро Гордон із третьою дружиною і дітьми

Колега Олеся Бацман на 17 років молодша за Дмитра Ілліча, але не злякалася різниці у віці і наявності чотирьох дітей. Більше того вона ще й сама народила коханому чоловіку трьох дівчаток. Старший син Гордона старший за свою найменшу сестричку на 27 років.

Олексій Арестович

Радник офісу президента розповідає українцям багато всього цікавого. От тільки про особисте життя воліє промовчати. А воно в Олексія протікало доволі бурхливо. Якось він зізнався журналістам, що нинішня дружина Анастасія – третя за ліком. З двома попередницями він нині перебуває у хороших стосунках. Обидві мають від нього по одній дитині.

Андрій Доманський

Першу дружину Андрія звати Юлія. Це було студентське кохання, в результаті якого на світ з’явилися двоє дітлахів – хлопчик і дівчинка. Доманський став потроху підробляти в Києві і часто від’їжджав до столиці, а дружина з дітьми чекала на нього вдома. Та згодом роботи стало так багато, що постало питання переїзду до Києва. Юлія навідріз відмовилася полишати приморське місто. То ведучий знайшов їй заміну – колегу по каналу “Новий” Лідію Таран, з якою прожив 5 років. Цей шлюб так і залишився неоформленим офіційно, дарма що блондинка подарувала коханому донечку Василину.

Андрій Доманський з третьою дружиною і дітьми

Та Доманський раптово пішов до іншої, навіть нічого не пояснивши ошелешеній Таран, яка вважала, що в них усе гаразд. Новою обраницею одесита стала теж білявка з телевізора. З Мариною вони побралися вже після народження першої донечки Кіри. За 5 років у родині з’явилася ще й Віра. Різниця між старшим сином і наймолодшою донечкою шоумена складає 16 років. У Марини є син від попередніх стосунків, який дуже довго звикав до вітчима.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.