Лілія Ребрик, Даша Кацуріна, Катя Осадча в своє задоволення відпочили в Криму: міф чи реальність

Море, сонце, пляж, гори. Уявили картину Кримського узбережжя? От і знаменитості весь час згадують гарні ялтинські пейзажі, мріючи повернутися туди знову якомога швидше.

Лілія Ребрик

Телеведуча написала цілого листа, адресувавши його улюбленому півострову. У дитинстві дівчинка частенько проводила там канікули. А до анексії возила туди чоловіка і старшу доньку Даню. Побували у відомому місці – Ластівчиному гнізді.

Ребрик поскаржилася, що відвідини Криму надихали на творчість і кохання на цілий рік, а тепер його нахабно відібрали всупереч законам і логіці. Але блондинка має передчуття, що невдовзі вони з півостровом знову об’єднаються.

Даша Кацуріна

Пригадала кримський відпочинок і рестораторка, чоловік якої Міша торік покинув родину заради співачки Надії Дорофєєвої. Даша щороку відвідувала бабусю в Севастополі. Разом із родичкою їздили на мис Фіолент на дачу, де достигали черешні.

Даша Кацуріна з дітьми відпочивала в Криму

Дівчинка, вдосталь накупавшись у морі, почувалася солоною. Вона їла солодкі черешні і з нетерпіння очікувала, коли приїдуть батьки із Харкова. Дивлячись на світлину з дітьми, Кацуріна надзвичайно ностальгує.

Катя Осадча

Дружина Юрія Горбунова розшукала в домашньому архіві світлину, якій вже понад 11 років. Тоді ще незаміжня за шоуменом ведуча гарненько відпочила на Кримському узбережжі. Судячи з Херсонеського маяка на задньому плані, подорож була до Севастополя.

Катя Осадча написала, що скоро буде в Криму

Як же хочеться цієї зимної днини перенестися на пляж під ласкаві сонячні промені і шум морських хвиль! Але це можна зробити виключно після деокупації півострова. Про те, що зіркова родина перебуває на низькому старті, свідчить купівля символічних квитків до залізничного вокзалу Сімферополя, які нині продає Укрзалізниця всім охочим.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.