49-річна Наташа Корольова рвонула на Різдво до Маямі: чи знайдуть із мамою спільну мову через зятя

Війна в Україні розділила чимало сімей. Не стала виключенням і родина Поривай. І хоча мама Люда мешкає в Маямі, а її донька Наташа Корольова – в росії, все одно українські події відбилися на долях рідних людей.

Заслужена артистка України Людмила Поривай більшу частину життя провела в Києві. Навіть тепер, коли перебралася в теплі заокеанські краї, всім серцем переживає за Україну і родичів, які там залишилися. Старша донька Руся теж живе з родиною в Америці, тож із нею непорозумінь не виникає.

Родина Поривай зібралася разом за родинним столом

А от молодша Наташа з юного віку робить кар’єру в москві, і всотала в себе росіянський дух із надлишком. Навіть ладна свого чоловіка Тарзана відправити у мобілізацію, щоб убивав українців за примарні імперські ідеї.

З усім тим Різдво творить дива. І мама з донею відкинули політичні уподобання, і в цей чарівний день об’єдналися і зустріли свято разом. До Америки Корольова поїхала сама, а чоловіка-стриптизера і сина Архипа, одруженого на стриптизерці, залишила вдома.

Мама Люся з донькою Наташею Корольової ще ті артистки

За святковим різдвяним столом зібралася вся родина – мама Люся, Руся з чоловіком і донькою і, звісно, московська гостя. Як поставляться до подібної витівки московські колеги співачки, можна тільки уявити. Он у Меладзе за гасло “Героям слава!” погрожують забрати громадянство і в дружини Альбіни Джанабаєвої заразом.

Наташа пригадала, як прабабуся попри радянські заборони, розповідала онучці про Різдво. Вона просто обожнює це свято і звикла відзначати його всією родиною. Тому і приїхала до матусі і сестри, щоб зустріти першу різдвяну зірку. Звісно, у Маямі ані снігу, ані морозу не буває. Та родинне тепло залишилося, як у давні часи. Але різдвяні сімейні традиції залишилися, і їх нікому не під силу розірвати.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.