Костянтин Богомолов, Сергій Жигунов, Юрій Нікітін повернулися до дружин після зради: двічі в одну річку

Заходити в одну й ту ж річку двічі вважається неможливим, оскільки вода вже давно перетекла в інше місце. Але деякі знамениті чоловіки не цураються повернутися до колишніх жінок. І тим діватися нікуди – вибачають зраду і вдруге встають на весільний рушник із благовірними.

Костянтин Богомолов

До зустрічі з Ксюшею Собчак режисер мав гарну дружину Дар’ю Мороз. Невістку й онуку Анечку обожнювали батьки Костянтина. Та неначе фурія, світська левиця ввірвалася у життя зіркової родини і все порушила. Заради ведучої Богомолов покинув родину, взяв розлучення з Мороз й одружився з Собчак.

Після розлучення з Собчак Костянтин Богомолов повернувся до Дар’ї Мороз

Ідилія тривала недовго. Оточення почало помічати, що Ксюша все частіше від’їжджає за кордон сама, без чоловіка, а якщо обоє були присутні на світських заходах, то трималися осторонь. Згодом Костянтин таки розлучився з Ксюшею і знову повернувся до Дар’ї.

Сергій Жигунов

За розвитком роману Жигунова з Анастасією Заворотнюк шанувальники слідкували з завмиранням серця. Допоки актори грали в кохання на знімальному майданчику серіалу “Моя прекрасна няня”, й самі не помітили, як закохалися одне в одне. Заради брюнетки Сергій розлучився з дружиною.

Віра Новікова ладна вибачити Сергію Жигунову й побратися втретє

Та вже за рік попросився назад до Віри Новікової. Жінка вибачила зраду, вони розписалися і почали життя з нового аркушу. Та ненадовго, бо артист знову закохався в брюнетку. Новою пасією, заради якої він покинув дружину вдруге, стала журналістка Вікторія Ворожбит. Жигунов знову розлучився з Вірою й одружився з іншою, але Новікова сподівається, що затьмарення минеться, і блудний чоловік повернеться до неї втретє.

Юрій Нікітін

Щось подібне сталося й у житті українського продюсера. Нікітін зіграв два весілля і обидва з однією жінкою Ольгою Горбачовою. Першого разу вони побралися 2007 року. Невдовзі родина поповнилася донечкою Поліною. За два роки Юрій із Олею розлучилися.

Юрій Нікітін зіграв два весілля з Олею Горбачовою

Але в 2011-му кохання запалало з новою силою. Вони знову зійшлися й у 2014-му народили другу доньку Серафиму. Коли меншій доньці було 2 роки, пара одружилася вдруге. Причому спеціально підігнали дату під перший шлюб, щоб відзначати річницю обох весіль в один день.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.