Донька Фреймут перефарбувалася в блондинку і показала пишну фігуру в короткому топі: на маму зовсім не схожа

16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата вирішила змінити свій імідж і стати блондинкою. Дівчина зробила зачіску, як у мами, але й досі зовсім на неї не схожа.

Злата Мітчелл – старша донька української телеведучої Ольги Фреймут. Батьком дівчинки являється колишній коханий Фреймут родом з Британії на ім’я Ніл Мітчелл. З ним Ольга познайомилась, коли проходила навчання у Лондоні. Чоловік набагато старший за саму Фреймут, але на той час це не злякало молоду студентку. Їхні стосунки дуже швидко закрутились і невдовзі Ольга дазналась про вагітність. Втім, майбутня дитина не зблизила коханих, а навпаки. Чоловік почав погано ставитись до матері своєї майбутньої дитини. Будучи на сьомому місяці вагітності Фреймут в прямому сенсі втікала від свого чоловіка до України.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Зараз доньці Фреймут від британця 16 років і вона вже декілька років живе окремо від мами. Так, Злата Мітчелл живе і навчається в школі-інтернаті в Каліфорнії, США.

Час від часу Злата ділиться подробицями особистого життя в соціальних мережах. Так, нещодавно дівчина опублікувала фото в Інстаграм, де показала свою нову зачіску. Дівчина перефарбувала своє русяве волосся і стала блондинкою. На знімку донька Фреймут позувала в широких спортивних штанах і у короткому чорному топі, оголивши свій живіт. Цікаво, що дівчина має недосконалу фігуру, але ніколи не соромиться її показати.

Донька Фреймут перефарбувалася в блондинку і показала пишну фігуру в короткому топі
Донька Фреймут перефарбувалася в блондинку і показала пишну фігуру в короткому топі

До слова, Злата Мітчелл зовсім не схожа на свою зіркову маму: ні будовою тіла, ні рисами обличчя. Навіть з новим кольором волосся, як у Фреймут, Злата все одно не має нічого спільного з зовнішністю мами.

Нагадаємо, Злата Мітчелл з дитинства росте талановитою та харизматичною. Дівчина дуже гарно танцює і навіть брала участь в проєкті “Танцюють всі”. Крім того, Злата займається дизайном одягу.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.