Настя Каменських показала перекошене обличчя як у Потапа: вигляд співачки спантеличив публіку (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських спантеличила публіку виглядом свого обличчя, яке стало таким же перекошеним, як було у її чоловіка Потапа.

Настя Каменських раніше була дуже активною блогеркою в Інстаграмі, показувала щодня свої справи і відповідала на питання фанатів. Після 24 лютого 2022 року артистка стала набагато рідше виходити в блог через те, що не було емоційних сил. Майже рік зірці знадобилось, щоб почати повертатись до ведення соцмереж.

Нещодавно Каменських запропонувала підписникам питати у неї все, що цікавить. Настю запитали, де зараз її собака Мімі, яка раніше часто світилась на фото.

Співачка сказала, що собака з нею і виставила знімок з нею, але вигляд зірки дуже здивував публіку. Настю сфотографували в невдалий момент, коли вона скосила губи в одну сторону і дивилась в бік.

Настя Каменських показала перекошене обличчя як у Потапа
Настя Каменських показала перекошене обличчя як у Потапа

На фото у Каменських вийшло перекошене обличчя, однак це просто невдалий кадр, а у її чоловіка Потапа під час перебування за кордоном насправді перекосило обличчя через проблеми зі здоров’ям. Репер пояснював, що застудив лицьовий нерв, Настя в інтерв’ю пізніше більш детально розповіла, що у її зіркового коханого паралізувало частину обличчя, нервова система дала збій через сильний стрес. Потап не міг нормально розмовляти і співати, але після лікування проблема майже минула.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських в день початку повномасштабної війни знаходились в Іспанії і вирішили не повертатись в Україну одразу. Зірки декілька місяців жили за кордоном, даючи благодійні концерти в різних країнах світу і збираючи кошти для ЗСУ. Не зважаючи на це, знаменитостей багато критикували в Мережі за патріотизм на відстані, але вони вже давно повернулись додому і займаються творчістю тут. Настя планує концертний тур по Україні, а Потап розвиває бізнес і допомагає українській економіці триматись на плаву.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.