Злата Огнєвіч, Лама, Тіна Кароль вражають красою: як вдається зіркам після 35-ти виглядати на 20 років

Від деяких жінок неможливо відвести погляду, а тим часом їм уже далеко за 30 чи навіть 40. Як же вдається красуням підтримувати форму й виглядати не більш ніж на 25? Знаменитості привідкрили свої секрети.

Злата Огнєвіч

Співачка запевняє, що до уколів краси і застосування філерів не вдається. Між тим шкіра на обличчі Злати сяє, хоча Огнєвіч використовує тональний крем по мінімуму. А все через застосування косметики з пептидами.

Спочатку вона береться до тонік-гелю, щоб зволожити, заспокоїти й освіжити шкіру. Ефект просто приголомшливий. Після цього приходить черга сироватки, що має омолоджувальний ефект. Останній штрих – застосування живильного крему для зневодненої шкіри. Подібні кроки допомагають Златі виглядати значно молодшою за свої 37 років.

Lama

Співачці ніколи не даси її 47 років. Вона виглядає просто сліпуче. Звісно, кохання з чоловіком, який молодший за неї на 15 років, додає наснаги. Але є й інші методи. Наталя Дзеньків запевняє, що під ніж хірурга не лягала. Якщо хтось не вірить у це, Лама згодна привселюдно показатися пластичному хірургу, щоб він озвучив вердикт.

Ламі додає краси кохання з молодшим на 15 років чоловіком

Молодим виглядом жінка завдячує батькам і їхнім чудовим генам. А ще зірка правильно харчується, чай п’є не з цукерками, а з медом. Протягом дня випиває 2 склянки води з лимоном і вживає багато фруктів.

Тіна Кароль

38-річна співачка виглядає на 15 років молодшою від свого паспортного віку. На обличчі жодних зморшків, на талії – ні грама жиру. Тіна практикує східні практики, що допомагає тримати тіло в тонусі. Навіть навчилася стояти на цвяхах як справжній йог.

Тіна Кароль виглядає на 15 років молодше

До харчування Кароль ставиться дуже ретельно. Вранці снідає вівсянкою, обідає овочами з морепродуктами, ввечері вживає рибу. А ще контролює рівень гормонів й інсуліну в організмі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.