Лонгслів на блискавці і тренд весни 2023 – штани кльош: Тіна Кароль вийшла в люди у спортивному костюмі

Відому українську співачку Тіну Кароль вважають однією з найкрасивіших і найстильніших в українському шоу-бізнесі. Втім, навіть вона дозволяє собі виходити у люди без макіяжу, зачіски та у спортивному костюмі.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок України. Її тричі визнавали найкрасивіжою жінкою в шоу-бізнесі за версією журналу VIVA. Співачка підкорює публіку своєю ніжністю, жіночністю і відчуттям стилю. Сукні Кароль, у яких вона з’являється на світських заходах, неділями обговорюються в ЗМІ. Співачка не шкодує коштів на свої наряди. Тіна обирає дизайнерські сукні, ціни на які можуть досягати десятки тисяч доларів.

Тина Кароль удивляет очень женственными и нереально красивыми платьями
Тіна Кароль – ікона стилю

Втім, у звичайному  житті Кароль не любить весь цей пафос. Співачка поза камерами одягає зручний одяг, зв’язує волосся у хвостик і зовсім не користується макіяжем.

Так, нещодавно співачку сфотографували на вулиці Ізраїлю. Саме там вона зараз знаходиться у концертному турі. Тіна позувала у чорному спортивному костюмі і білих кросівках. Її волосся було зібране, а не обличчі не було макіяжу.

Варто відзначити, що Кароль не соромиться показувати себе без фотошопу і макіяжу. Співачка регулярно публікує у своєму телеграм-каналі домашні фото, де вона виглядає, як звичайна українська жінка. Прихильники співачки люблять її такою, якою вона є.

До слова, за останній рік Тіна Кароль дуже сильно схудла. Співачці, яка не мала зайвої ваги, вдалося скинути 5 кг, що дуже вплинуло на її зовнішній вигляд.

Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення
Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення

Сама Тіна зізнається, що все життя худла не правильно і лише зараз зрозуміла, як потрібно харчуватися аби не набирати вагу. При цьому, прихильники Кароль вважають, що вона аж занадто схудла і просять її набрати хоч пару кілограмів.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.