Третя дружина Стаса Михайлова: має титул “Міс Кіровоград” і шестеро дітей на двох із чоловіком

Стас Михайлов був одружений тричі. Два перших шлюби вважає невдалими, а от із третьою дружиною Інною врешті знайшов щастя. Тепер у пари шестеро дітей на двох. Хто ж ця таємнича жінка, що заполонила серце відомого шансоньє?

Інна Пономарьова народилася 1973 року в Кіровограді (нині Кропивницький). Дитинство дівчинки не можна вважати райдужним. Батьки були звичайними робітниками. Тато зловживав алкоголем. Якось він напав на дружину, і чоловіка ув’язнили. Згодом той наклав на себе руки.

Так Інна виглядала в дитинстві

17-річна юнка взяла участь у конкурсі краси й здобула корону “Міс Кіровоград”. Після цього красуня мала їхати на конкурс “Міс Україна”, але мама не відпустила. Інна мала намір стати медсестрою, та диплом так і не отримала.

Інна з першим чоловіком Андрієм Канчельскісом

Уперше дівчина вийшла заміж за гравця ФК “Шахтар” Андрія Канчельскіса. Футболіст саме підписав контракт із “Манчестер Юнайтед”, тож до Англії поїхали вже разом. Первістку пари не судилося побачити цей світ – плід завмер. Друга вагітність проминула вдало, й на світ з’явився хлопчик Андрійко. Згодом родина поповнилася Євою.

Андрій Канчельскіс з дітьми від Інни

У 2000-их родина переїхала до росії. Поселилися в москві, а коли Андрій поїхав грати у Самару, дружина з дітьми залишилася в столиці. Гостьовий шлюб невдовзі розвалився. Ще кілька років тривали суди. Згодом спортсмен звинуватив дружину в зраді з тоді ще нікому невідомим співаком Стасом Михайловим. Канчельскіс підозрює, що шансоньє розкрутився саме на його гроші, які відсудила Інна після розлучення.

Інна з другим чоловіком Стасом Михайловим

Та хай там як, закохані стали жити разом. Єва мешкала разом з Інною і Стасом, а Андрій на той момент перебував у Лондоні. Двоє дітей Михайлова залишилися з матусями, але батько від них не відмовлявся.

Стас Михайлов з доньками від Інни

2009 року у пари народилася донька Іванна. А за два роки пара зіграла гучне весілля в передмісті Парижа, витративши €500 тисяч, й Інна взяла прізвище чоловіка. Ще за рік родина поповнилася донькою Машею. Інна супроводжує чоловіка на гастролях, допомагаючи йому в усьому.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.