Алла Мазур, яка продовжує боротьбу з онкологією, поділилася фотографією без макіяжу з робочого місця

Ведуча теленовин "ТСН" Алла Мазур показала фотографію з ліфта офісу каналу "1+1".

У листопаді 2019 року телеведуча каналу “1+1” поділилася жахливою новиною — лікарі констатували злоякісну пухлину в її організмі. У зв’язку зі своїм станом здоров’я Алла Мазур була змушена тимчасово відмовитися від улюбленої роботи і зайнятися процесом лікування.

Через півроку зірка “ТСН” обрадувала своїх телеглядачів. У своїх соціальних мережах Алла Мазур повідомила, що основна частина лікування позаду, і вона знову готова повернутися на телеекрани.

Також ведуча додала, що весь час тримала постійний зв’язок зі своїми колегами, які заряджали її позитивною енергією і підтримкою.

Повернувшись на роботу, Алла з радістю поділилася свіжими знімками з ліфту офісу “1+1”. На фото телеведуча зображена в масці і без макіяжу. У кадрі видно мотиваційні стікери, які прикрашають приміщення офісу, закликаючи носити захисні маски.

“Приїжджаєш в ефірний день в офіс — а тут тебе зірки підстерігають на кожному кроці. Ну і як реагувати на таке?” — підписала фото Мазур.

Телеглядачі радісно відреагували на повернення улюбленою ведучої, побажавши їй міцного здоров’я і приємної робочої атмосфери.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.