Оля Полякова непристойно вигнулась на палубі яхти: який приклад вона подає своїм дочкам

Співачка Оля Полякова поділилася у своєму особистому блозі новим знімком, на якому вона пікантно позує на палубі яхти в купальнику.

36-річна співачка і мама двох доньок Оля Полякова ніколи не соромилася демонструвати усі плюси своєї фігури.

Головна блондинка країни, як сама себе називає артистка, завжди відрізнялася своїми ексцентричними і викликаючими концертними нарядами, які найчастіше складалися тільки з яскравих боді.

З іншого боку, важко заперечити, що фігура у Полякової дійсно приваблива і красива — не дарма виконавиця дотримується суворого харчування і займається спортом.

Хоча сама Оля не раз зізнавалася, що зіграла величезну роль і генетика, а вона час від часу дозволяє собі насолодитися чимось шкідливим — солодощами, бургером або піцою.

Проте вона з легкістю може зачарувати своїми фотознімками в купальнику, що Полякова і довела в одній із останніх публікацій у своєму особистому блозі.

Фото с Instagram Оли Поляковой
Фото з Instagram Олі Полякової

На знімку співачка грайливо позує в білому купальнику на палубі яхти. Під такою пікантною публікацією Полякова вирішила згадати свій відпочинок в Одесі пару років тому.

Вона поділилася емоціями і спогадами з оригінальних тематичних екскурсій “Одеса бандитська”, “Одеса єврейська”, “Одеса контрабандистська” і висловила неймовірно теплі емоції до цього морського міста. Таким чином артистка вирішила закликати своїх підписників подорожувати Україною.

Хоча все ж шанувальники Олі більше звернули увагу не на інформативний підпис, а на стрункі ноги і плоских животик виконавиці, які забрали на собе всю увагу.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.