Гаряча Даша Астаф’єва оголилася і без зайвого одягу запросила всіх до бібліотеки: бібліотекар року

Екс-солістка групи «NikitA» однією з перших відомих українок потрапила на обкладинку знаменитого у всьому світі чоловічого журналу. На цей раз гаряча Даша Астаф'єва оголилася і запросила всіх погризти граніт науки, скинувши з себе зайве.

Співачка регулярно радує шанувальників відвертими зйомками, адже може похвалитися ідеальною фігурою з пишними формами, які їй подарувала природа.

Даша Астафьева
Даша Астаф’єва

Експериментів 35-річна співачка не боїться, можливо, саме тому її так люблять запрошувати в різні проекти в якості моделі. Перед об’єктивами камер героїня статті постала в ретро образі.

Під сірим брючним костюмом чоловічого крою сховалася чорна білизна з підтяжками, а волосся зірки укладені в холодну хвилю.

Кадр з фотосесії Астаф'євої у бібліотеці
Кадр з фотосесії Астаф’євої у бібліотеці

Спочатку досвідчена спокусниця розмістила більш скромні знімки, але ближче до вечора вони ставали все більш двозначними і викликаючими — Астаф’єва поступово звільнялася від одягу.

Варто сказати, що підписників Даші в Instagram, здавалося б, уже нічим дивувати, адже на її сторінці регулярно з’являються пікантні кадри. Однак нова зйомка особливо їм сподобалася:

  • «Титул “Бібліотекар року” ваш!»;
  • «Дарина, ви розкішна»;
  • «Сміливо, прекрасно і як завжди шикарно»;
  • «Краса в кожному кадрі»;
  • «Хороша дівчина»;
  • «Незрівнянно».

І це тільки частина подібних коментарів, з якими важко не погодитися.

Даша Астаф'єва не соромиться відвертих фотосесій
Даша Астаф’єва не соромиться відвертих фотосесій

Звичайно ж, не обійшлося і без тих, хто порахував такі фотографії перебором, адже напівроздягнена Астаф’єва буквально позує перед книжковими класиками. Хоча зірка регулярно стикається з критикою моралістів, так що їй не звикати.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.