Алла Пугачова опинилася в компанії Володимира Зеленського: що спільного між президентом України і російською співачкою

Примадонна російської естради працювала разом з президентом України Володимиром Зеленським у одному проекті.

Фотограф, який працював з багатьма артистами СРСР Роман Родін в своєму Інстаграмі часто публікує архівні фотографії російських знаменитостей. У його мікроблозі можна побачити ще молодих Філіпа Кіркорова, Любов Успенську, Софію Ротару та інших зірок. Цього разу Родін опублікував світлину 2011 року зроблену під час зйомок вокального шоу «Фактор А».

На фотографії за круглим столом сидять ведучі та журі програми. Серед них можна розглянути Кіркорова, Лоліту, Пугачову і нинішнього президента України – Володимира Зеленського. Відомо, що Зеленський, до конфлікту України і Росії, активно будував свою кар’єру в сусідній державі. У 2011 році Володимир Зеленський разом з Кіркоровим були ведучими вокального шоу «Фактор А».

Нагадаємо, Алла Пугачова недавно вразила публіку молодшим відом.Максім Галкін опублікував Селфі зроблене в машині, показавши красуню-дружину. Шанувальники артистів були вражені виглядом Пугачової, вони відзначили, що Примадонна з віком стає молодшою.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.