Молода дружина Віктора Павлика показала, як виглядала в дитинстві: була гидким каченям

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала дитяче фото.

Не так давно Віктор Павлик здивував фанатів звісткою про те, що вже три роки як розлучений з дружиною. Як виявилося, артист весь цей час зустрічався з з 25-річною Катериною Репяховой, з якою він разом працював. Різниця у віці між закоханими становить 29 років, але це не завадило Павлику і Репяховій укласти шлюб. Втім, молодята так і не відіграли весілля. Спочатку торжество перенесли через карантин, а вдруге – через смерть молодшого сина Павлика.

Репяхова стала четвортой дружиною Віктора Павлика
Репяхова стала четвортой дружиною Віктора Павлика

Звичайно, четвертий шлюб Павлика з молоденькою дівчиною став приводом для обговорення в ЗМІ, а Катя Репяхова, про яку ніхто раніше не чув, стала медійної персоною. Тепер Інстаграм дівчини налічує понад 50 тисяч підписників і Катя із задоволенням ділиться своїм життям зі своїми шанувальниками. Так, Репяхова опублікувала своє дитяче фото, де вона зображена поряд з мамою.

Під фотографією дівчина привітала маму з днем народження. «Мені так пощастило народитися саме твоєї донькою», – відверто написала Катя. Підписники дівчини приєдналися до привітання і відзначили, що у мами чудова дочка.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?