Російські зірки, які перетворили косоокість в родзинку

Ми звикли думати, що зірки екрану - бездоганні, але навіть у них є вади, в тому числі і в зовнішності. Як російські знаменитості перетворили свої дефекти в родзинки, читайте в нашому матеріалі.

Актора і телеведучого Дмитра Нагієва впізнають за його фірмовою напівусмішкою і трохи косим поглядом. Це результат переохолодження, яке Дмитро переніс в студентські роки. Тоді лікарі не змогли відновити всі м’язи, але актору вдалося зробити цю ваду родзинкою.

 "" Марія Порошина

Невелика косоокість не завадила зробити кар’єру актрисі Марії Порошиній. Навпаки, вада стала фішкою артистки.

 "" Савелій Крамаров

З актора Савелія Крамарова в дитинстві сміялися через косоокість. Але вже в дорослому житті частково саме ця особливість принесла йому популярність. Артиста затверджували тільки на комедійні ролі, але саме цим він і запам’ятовувався. Всього на рахунку в Крамарова – участь в 71 картині. Правда, після того, як артист переїхав в Америку, він зробив операцію, тим самим усунувши косоокість.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як склалося життя дівчинки, яка заспівала Зозулю на Голосі.

Нагадаємо, що Вахтанг Кікабідзе розповів, чому ненавидить герб Радянського Союзу.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.