Григорій Решетник відверто розповів про тілесну близькість на проекті “Холостяк “: “Було в кожному сезоні “

Незмінний ведучий романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетник розповів правду про близькі стосунки на проекті.

Дружина відомого мандрівника і телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко намагається реалізуватися в ролі телеведучої. Дівчина працює на ранковому шоу, де всього лише за 3 хвилини намагається розкрити найцікавіші грані життя вітчизняних артистів. Цього разу Олександра поспілкувалася з відомим українським телеведучим Григорієм Решетником і задала йому 33 питання.

Григорій Решетник в програмі Ранок у великому місті
Григорій Решетник в програмі Ранок у великому місті

Так, Олександра запитала провідного “Холостяка”, в якому з сезонів між учасницями і Холостяком не було тілесної близькості.

“Сподіваюся, він був на всіх сезонах. Тому що, це романтичне шоу і коли закоханість в двох людей, обов’язково повинна бути зв’язок “, – відповів Григорій.

Також в короткому інтерв’ю Григорій розповів і про своє особисте життя. Григорій Решетник – батько трьох хлопчиків. Чоловік зізнався, що найважче у вихованні синів – це знайти для них час.

Нагадаємо, нещодавно Григорій Решетник вперше показав обличчя свого 3-місячного сина і зробив це дуже незвичайним способом. Христина і Григорій Решетник прикрасили обкладинку журналу “Отдохни” разом з 3-місячним малюком. Фото обкладинки Христина опублікувала у себе в Інстаграм.

Григорій і Христина Решетник з сином на обкладинці журналу Відпочинь
Григорій і Христина Решетник з сином на обкладинці журналу Відпочинь

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.