Андрій Кончаловський виявився путіністом і підтримав війну в Україні: про дружину та дітей не подумав

Відомий російський режисер і чоловік актриси Юлії Висоцької Андрій Кончаловський довгий час мовчав про війну, яку розв'язала росія на території України. Проте нещодавно чоловік уперше висловив свою думку, засмутивши українців.

Російський режисер Андрій Кончаловський поповнив ряди путіністів, давши інтерв’ю виданню ” Аргументи та факти “. Чоловіка запитали, як він ставиться до того, що росію більше не допустять до міжнародних кінофестивалів. Кончаловського явно це питання турбує як кінорежисера, проте він не став прямо відповідати на поставлене питання, а почав нахвалювати президента росії, який розв’язав жорстоку війну в Україні.

Кончаловський вважає, що путін ризикує своїм життям і виявляє відвагу. При цьому 84-річний режисер не вважає, що президент росії воює з Україною. На його думку, росія швидше воює зі США, а путін “намагається покласти край пануванню американського долара”. При цьому кончаловський жодного разу не згадав про страждання українського народу та звірства, які чинять на території України російська армія.

Андрон Кончаловський
Чоловік Юлії Висоцької Кончаловський виявився путіністом та підтримав війну в Україні

До речі, напередодні Кончаловський опублікував у своєму Інстаграм-блозі пост-прощання з Венеціанським кінофестивалем, куди йому тепер закрито вхід.

Прощавай, Венеціанський фестиваль! Він був святом для мене 60 років! Не жалкую, що більше не буде. Радію, що був! А Венеція чудова і без фестивалю!

, – написав Кончаловський.

Венеціанський кінофестиваль – один із найстаріших та найпрестижніших фестивалів кінострічок у Європі. Кончаловський туди приїжджав щорічно, але тепер це неможливо через санкції накладені на Росію.

Нагадаємо, після початку війни на території України знаменитості росії умовно розділилися на 3 категорії. До першої категорії можна віднести зірок, які виїхали з росії та відкрито підтримують Україну. Серед таких – Максим Галкін, Алла Пугачова, співачка Монеточка та Face.

До другої категорії можна віднести тих, хто залишився в росії та вирішив мовчати про війну. Серед таких – Сєдокова, Корольова, Повалій, Алсу, Кіркоров та інші.

Є третя категорія. Це ті знаменитості, котрі підтримали злочинні дії росії. Серед них Басков, Канделакі, Лазарєв та, як виявилося, Кончаловський.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!