“Не пробачу коханому поганих слів за спиною”: Дорофєєва відверто поділилась проблемами у стосунках з колишнім

Надя Дорофєєва в ексклюзивному інтерв'ю поділилася подробицями свого особистого життя. Так, артистка зізналася, що він ніколи в житті не вибачить колишньому коханому того, що він за її спиною говорив погано

Надія Дорофєєва – відома українська співачка, чиє ім’я буквально не сходить з перших шпальт ЗМІ після приголомшливої історії розлучення з Володимиром Дантесом та романом із Михайлом Кацуріним. Так, у березні артисти зізналися, що розлучаються, а через зовсім короткий проміжок часу в медіа почали з’являтися чутки про те, що Надя закрутила роман із найкращим другом сімейства Михайлом Кацуріним.

Історія виявилася заплутаною, адже Кацурін був одружений з Дашею, з якою, як виявилося, закрутив роман Вова Дантес. У публіки досі залишається багато питань з приводу романтичних стосунків Наді та Михайла, а тому журналісти не втомлюються випитувати у співачки дедалі нові подробиці.

Нещодавно Надя Дорофєєва стала учасницею рубрики “Без питань” від телепрограми “Життя відомих людей”, яка транслюється на каналі ТЕТ. У рамках шоу артистці поставили багато цікавих питань, які розкрили особистість Наді та допомогли її шанувальникам дізнатися про неї багато нового. Одним із таких питань став наступний: чого Дорофєєва ніколи в житті не зможе вибачити коханій людині?

Я ніколи не пробачу коханій людині поганих слів за спиною

– зізналася Надя Дорофєєва.

При цьому, відома українська співачка не уточнила, про кого вона говорила. Цим артистка залишила шанувальників у подиві і змусила розмірковувати: про кого ж таки Надя Дорофєєва розповідала, відповідаючи на запитання журналістів – про Володимира Дантеса чи Михайла Кацуріна?

Скріншот з міні-інтерв'ю Наді Дорофєєвої на YouTube
Скріншот з міні-інтерв’ю Наді Дорофєєвої на YouTube

Зазначимо, що окрім вищезазначеного питання Дорофєєва розповіла і про інші деталі особистого життя. Так, артистка зізналася, що щоранку вона любить ласувати свіжозавареним латте, а зараз вона найбільше сумує за своїми рідними.

Також тепер шанувальники Наді Дорофєєвої знають про те, що артистка вже давно не реагує на хейт – цю здатність у ній сформував десятирічний досвід роботи у шоу-бізнесі. Артистка також зізналася, що їй вдалося втілити в життя свою найбільшу мрію – вона змалку хотіла стати співачкою.

Журналісти запитали у Наді Дорофєєвої про те, за що їй найбільше соромно у своєму житті. Артистка чесно, але з гіркою усмішкою зізналася – їй соромно за костюми, які вона носила, поки була солісткою гурту “Время и Стекло”.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.