Він дарує їй літаки і фінансує кар’єру, а вона вважає, що керує ним: все про шлюб Камалії і Захура

Відома українська співачка довгий час перебуває в шлюбі з пакистанським мільярдером. Зірка розповіла, які подарунки їй дарує чоловік-багатій та зізналась, хто головний у сім'ї

Українська співачка Камалія одружилась з пакистанським мільярдером 2003 року. З того часу кар’єра артистки пішла в гору, а Мохаммад Захур став популярним завдяки старанням своєї дружини. Багатьох шанувальників цікавить особисте життя знаменитої пари, тому журналісти “ТСН” завітали до подружжя в гості.

Що відомо про шлюб Камалії та Мохаммада Захура?

Відоме подружжя Камалії та пакистанського мільярдера, який збагатився на сталі, полюбляють чимало українців. Популярна співачка займається своєю кар’єрою, а її чоловік Мохаммад Захур усіляко її підтримує. Попри різницю у віці (понад 21 рік), закохані щасливі разом.

В одному з коментарів Наталія Шмаринкова, Камалія, зізнавалась, що вважає себе “головною” у сім’ї. За словами співачки, вона керує своїм коханим Мохаммадом Захуром. Проте, схоже, що чоловікові це подобається, адже навіть по його погляду видно, наскільки сильно він любить свою дружину.

Мохаммад Захур пішов на чимало поступок заради своєї коханої дружини. Так, пакистанський мільярдер – мусульманин, втім деякі з суворих релігійних заборон вирішив проігнорувати заради Камалії.

То в кіно чимось цілуюсь, то обіймаюсь, то ще щось… Він вже звик

– з усмішкою коментує українська співачка Камалія.

Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур одружені з 2003 року та виховують двох спільних дітей
Співачка Камалія та мільярдер Мохаммад Захур одружені з 2003 року та виховують двох спільних дітей

Журналістка запитала, чи забороняє Мохаммад Захур своїй дружині зніматися у кінофільмах через те, що вона може поцілувати когось в кадрі. Чоловік Камалії відповідає, що вже заборонив, адже вона давно не з’являється на телеекранах. Проте, схоже, що Мохаммад Захур ставиться до цього спокійно, адже на запитання журналістів відповідає зі сміхом.

Вперше закохані зустрілись у Донецьку, а через тиждень після спілкування Мохаммад Захур запропонував Камалії жити разом. Їхні стосунки розвивались дуже швидко, навіть перший поцілунок відбувся ледве не при першій зустрічі. Живе подружжя “на широку ногу”.

У мене є кухар, у мене є помічниця, у мене є гардеробниця, у мене є на зміні дві покоївки. Для дітей – один водій, для мене – інший. Ще є садівник

– зізнається Камалія.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.