Андрій Данилко в дитинстві заїкався. Які ще проблеми докучали автору образа Вєрки Сердючки?

Зазвичай зірки розповідають про себе подробиці, які формують позитивний образ. Але Андрій Данилко не побоявся поговорити про власні недоліки.

Публіка останнім часом бачить виступи Вєрки Сердючки не так часто, як хотілося б. Та й нових хітів у 49-річного Андрія Данилка, що перевтілюється на сцені в трішки божевільну жіночку з зіркою на голові, практично немає.

Артист пояснив цей спад гормональним збоєм. Мовляв, дуже багато гастролював, не мав можливості розслабитися і перепочити, тому і захворів. Прийшлося довго лікуватися. Андрій не міг дивитися на себе в дзеркало, настільки він змарнів. Доводилося змушувати себе щось робити через силу. А ночами не можна було склепити повік – сон не йшов. Було одне бажання – покинути все і бігти світ заочі.

Андрей Данилко теперь
Андрій Данилко заїкався в дитинстві

Слухаючи пісні Юрія Шатунова, Данилко дивувався: як співаку вдавалося переживати такі колосальні навантаження і не зламатися? Нині Вєрка Сердючка потрохи оговтується і повертається до своїх шанувальників.

Хто довів зірку до заїкання?

Спілкуючись в рамках програми “Скажи Гордєєвій” з ведучою, Андрій пригадав своє дитинство. Виявляється, хлопчина не тільки мешкав у бараку і збирав скляні пляшки, щоб здати й отримати якісь копійки, але й заїкався.

Коли юнаку минуло 15 років, він вирішив позбутися цієї проблеми і звернувся до відомої полтавської ворожки. Жінка звичними для себе методами – литтям воску і катанням яйця – дійшла висновку, що пацієнта хтось сильно перелякав у дитинства. Цієї людини вже немає на світі, завірила чаклунка і допомогла Данилку заговорити нормально.

Набагато пізніше Андрій пригадав ці слова і втямив, що причиною його заїкання був рідний батько. Чоловік зловживав алкоголем, а вдома влаштовував скандали, сварячи дружину. Іноді в нападі люті міг підняти на жінку й руку. Хлопчик усе це бачив і дуже лякався. Цей сумний приклад сімейних стосунків призвів до того, що Данилко в дорослому житті не спромігся створити сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.