Лілія Ребрик кардинально змінила відношення до чоловіка після 24 лютого: що переживає її шлюб з Андрієм Диким

Для кожного українця дата 24 лютого стала відправною точкою, змінивши життя на дві великі частини – до і після. Не оминула подібна участь і родину Лілії Ребрик. Ведуча зізналася, що відбулося відтоді в стосунках із чоловіком Андрієм Диким.

Загальне горе згуртувало зіркову родину, а відносини між чоловіком і жінкою стали ще міцнішими. Лілія з Андрієм і раніше особливо не сварилися і завжди приходили до консенсусу, а тепер стали турбуватися один про одного ще сильніше.

Ще з дитинства досягаючи високих результатів у спорті, Ребрик була певна, що вона сильна і може здолати все. Так коли розпочався жах війни, втямила, що як ніколи потребує підтримки і сильного чоловічого плеча. То Андрій став підлаштовуватися під потреби родини. Планує день так, щоб встигнути підвезти дружину в місто і ввечері забрати додому.

Страхіття сучасності

Вони мешкають у передмісті, розповіла білявка в подкасті “Олега Френди”, а дорога пролягає лісом. А в нинішніх умовах відключення світла шлях додому перетворюється на справжнісінький квест. Лілія гадала, що її ніщо не може злякати, але тепер їй по-справжньому страшно.

Щойно почалася війна, Ребрик із дітьми виїхала до Чернівців. Та згодом покликали на роботу, і вона повернулася до столиці. Весь час металася між двома містами, де залишила донечок. Жити без дітей здавалося найстрашнішим жахіттям.

Дівчатка хоч і маленькі, але теж усе бачать і розуміють. Старша Діана перестала відвідувати танці, хоча раніше робила це з превеликим задоволенням. Поліна страшенно сумує за рідним домом, почуваючись на новому місці доволі некомфортно.

Танці і в Ліліному житті зіграли чималу роль. Зі своїм майбутнім чоловіком Ребрик познайомилася, коли брала участь у шоу “Танці з зірками”. Обоє позбулися своїх половинок після того і стали однією сім’єю.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.