Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою: романи з Кацуріними на “стороні” почалися ще у шлюбі

Відомий український співак Володимир Дантес відкрив правду про розлучення з Надею Дорофєєвою і назвав точну дату. Як виявилося, пара досі в офіційному шлюбі.

Зіркову пару Наді Дорофєєвої і Володимира Дантеса публіка вважала однією з найкрасивіших і найміцніших в українському шоубізі, але весною 2022 року вони неочікувано заявили про розлучення, не називаючи причин.

Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою
Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою

За ними також розірвали шлюб ресторатори Міша і Даша Кацуріни, а через деякий час виявилося, що вони буквально помінялися партнерами. Дорофєєва тепер зустрічається з Кацуріним, а Дантес з Кацуріною, але в новому інтерв’ю, яке записувалося 9 листопада 2022 року, співак зізнався, що до сих пор офіційно не розлучився з дружиною:

Блін, це моя вада, я не можу розлучитися, в мене не вистачає часу. Я така зайнята людина. Це відбудеться, я зараз скажу, 26-го я нарешті зроблю всі ці документи, тому що блін, я думав, що це можна онлайн зробити, ну реально, у нас є Дія, ти можеш документи підписати, не виходячи з дому, а розлучитися – треба прийти, сказати “Доброго дня, будь-ласочка”. Коротше, треба просто туди дійти. Ось я зараз приїхав, я зараз поїду шоу знімати, потім повернуся на концерти, потім знову приїду 26-го на зйомки і в мене буде час реально до інших концертів і я нарешті це зроблю. 26-27 листопада. 2-3 тижні, як Арестович

, – розповів Вова Дантес.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою

Про причину розлучення співак сказав, що зникли почуття:

Для себе я відповів, коли ми розходилися, це ще на початку лютого, тоді я для себе відповів, що так, ми реально не кохаємо один одного. Я просто люблю, а так, ну щось воно ж накопичилося, щось вже не так, і чогось ніхто не хоче щось робити для цього, ну і все, ти приймаєш рішення, що ну ось так, давай напевно будем жити окремо, ми думали місяць подумати, дати час, але там щось почалась повномасштабна війна, потім щось там ще і щось ніхто нікому не дав час, і ми такі – а, ну все

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!