Дан Балан — вітчим Веніаміна Огіра? Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з молдавським мачо

Відома українська поп-діва Тіна Кароль не любить ділитися особистими подробицями, але зірці доводиться іноді давати коментарі через велику кількість чуток і домислів.

Тіна Кароль з 2013 року не була заміжня. Тоді вона втратила своє найбільше кохання, чоловіка Євгена Огіра. Він був її продюсером, партнером і батьком її сина Веніаміна. Чоловіка не стало через онкологічне захворювання, в 2012 році стало відомо, що у нього виявили рак шлунку.

На лікування пара витратила багато зусиль і грошей, був момент коли хвороба відступила, але потім повернулася з новою силою і забрала життя Євгена.

Артистка дуже важко переживала це горе, але зуміла налагодити життя, продовжити кар’єру і виховати сина сама.

Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з Даном Баланом
Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з Даном Баланом

На весіллях з того моменту Тіна Кароль була тільки гостею або запрошеною артисткою, сама вона так і не вийшла більше заміж, але їй активно приписували романтичні відносини з молдавським співаком Даном Баланом. На думку прихильників все почалося в шоу “Голос країни”, де вони сиділи поруч в кріслах тренерів.

Оператори не раз ловили в об’єктивах кокетливі погляди і знаки уваги зірок один одному. Також мама Дана Балана підживила плітки, заспівавши для парочки зі сцени весільну пісню.

Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з Даном Баланом
Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з Даном Баланом

В інтерв’ю Славі Дьоміну Тіна Кароль розповідала, як на це реагує її син Веніамін та чи готовий він до появи вітчима.

Співачка зізналася, що син критикує її за це і не бачить поряд з мамою іншого чоловіка.

Нагадаємо, Веніамін Огір з дитячого віку переїхав у Великобританію на навчання. Тіна Кароль поселила сина в українській родині, а не в гуртожитку для учнів.

Під час повномасштабної війни Веня показав, яке у нього прекрасне виховання, витративши власні збереження на солодощі для українських дітей, яких особисто зустрічав на вокзалі у Варшаві під час масової евакуації за кордон. Тіна Кароль також подає сину гарний приклад і багато часу присвячує благодійній діяльності, концертам та зборам коштів для простих українців і для захисників.

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.