Єфросиніна у модних чобітках та джинсах із завищеною талією зустрілась з головним волонтером країни Притулою

Нещодавно відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зустрілась з не менш відомим українським волонтером. Як виглядали та про що говорили знаменитості?

На YouTube-каналі Маші Єфросиніної час від часу з’являються цікаві інтерв’ю з відомим українськими діячами. Цього разу героєм нового випуску шоу ведучої став Сергій Притула, який з початку повномасштабної війни отримав звання чи не найголовнішого волонтера України. Так, під час інтерв’ю знаменитості обговорили чимало цікавих тем. То про що говорили Притула та Єфросиніна, а також як вони виглядали?

Нове інтерв’ю Притули для Єфросиніної

Українська телеведуча, а також герой її нового інтерв’ю були одягнені одночасно просто та стильно. Вдале поєднання дрібниць створило дійсно вдалі образи. Більш того, худі Сергія Притули кольору хакі та з військовими нашивками ідеально пасувала до основної теми його з Єфросиніною розмови – благодійність та волонтерство у часи війни.

Образ, у якому Сергій Притула дав інтерв'ю українській телеведучій Маші Єфросиніній
Образ, у якому Сергій Притула дав інтерв’ю українській телеведучій Маші Єфросиніній

До слова, Сергій Притула зізнався, що цю пайту він придбав не самостійно. Так, міністр оборони України Олексій Рєзніков подарував її українському волонтеру. Про це Сергій Притула згадав, коли вирішив, що глядачі можуть почати його хейтити за те, що він нібито дозволив собі носити подібний одяг без відповідних бойових звань. Втім, зазначив Притула, якщо цю річ йому подарував міністр оборони, то він має повне право її носити.

Ми приїздили до нього для того, щоб почути на зустрічі з ним, йому доповідали хлопці з Головного управління розвідки, на баланс яких ми передали супутник, про результати перших днів його застосування

– зазначив Сергій Притула.

Маша Єфросиніна жартома зазначила, що за супутники для Міноборони України Сергій Притула отримав худі. Волонтер усміхнувся, проте зауважив, що він отримав велике задоволення від доповіді про результати застосування цих супутників.

Маша Єфросиніна у модному взутті та джинсах з високою талією
Маша Єфросиніна у модному взутті та джинсах з високою талією

Втім, модним і стильним на інтерв’ю був не лише Сергій Притула. Так, Маша Єфросиніна одяглась у не менш симпатичне та патріотичне вбрання. Для зустрічі з колегою українська телеведуча обрала білу футболку з жовто-синім написом “Слава Україні”, а зверху одягла блакитну кофтинку з масивними рукавами. Доповнила верх Єфросиніна темними джинсами з завищеною талією, до яких ідеально гармоніював пояс. На ногах зірки були чобітки ніжного кавового кольору на високій платформі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.