За що Позитиву соромно перед Дорофєєвою: співак розповів про стосунки з Надею та відкрив свої мрії

Чому Позитив відмовив Наді Дорофєєвої знову співати у дуеті, які стосунки у співака з Потапом, як змінилося за останній рік коло його друзів та про що він мріє зараз: розповів у відвертому інтерв'ю колишній підшефний Потапа Позитив.

У нещодавньому великому інтерв’ю на youtube каналі Слава + вокаліст та музикант Олексій Завгородній (Позитив) дав відповіді на запитання журналіста стосовно його відносин з колишньою партнеркою по проєкту “Время и стекло” Надією Дорофєєвою, стосунків зі своїм колишнім шефом Потапом та власних творчих планів.

Вокаліст та музикант Позитив
Вокаліст та музикант Позитив дав інтерв’ю

Чи справді співак відмовив Наді знову співати дуетом?

На запитання журналіста, чи справді співак відмовив Дорофєєвій знову заспівати дуетом, Позитив категорично заперечив цей факт. Але відроджувати цей дует, після певних змін у свідомості та житті обох, не має сенсу, оскільки кожен з партнерів дуету вже давно пішов своїм шляхом.

За словами співака і він, і Надя досить давно відчували, що обидва вже переросли цей проєкт, а особливо — Надя. І хоча Олексію хотілося продовжити працювати в дуеті, він вважав, що “тримати такого “монстра” (у хорошому сенсі), як Надя, було б не правильно. Тим більш, що в кожного є бажання “зробити щось неймовірне”.

Але, як зізнається співак, ностальгія є у кожного з них, тому іноді, коли вони опиняються на одній сцені, вони не відмовляють собі та глядачам заспівати свої колишні хіти дуетом.

За багато чого соромно перед Надію

“Є відмінниці, а є двієчники”,- так характеризує Позитив Надю та себе.

Надя — ідеальна партнерка, вважає Олексій. Але сам він часто підводив у деяких ситуаціях Дорофєєву, за що йому зараз соромно. Надя, з усім тим, пробачила Позитиву все, стверджує Олексій та зізнається, що це було йому приємно. А ще, як каже артист, він дуже сумує за нею, тому що вона частина його життя.

Коло друзів та відносини з Потапом

За останні півтора року коло друзів Позитива змінилося: хтось виявився не справжнім другом, а хтось, наприклад Салем, навпаки.

А от про свої стосунки з Потапом артисту було важко говорити: ніби то й нормальні, ніби то й на зв’язку, але, в результаті прозвучало: “я з цим розбираюсь”

Про мрії

Стосовно своєї мрії співак, окрім перемоги України, назвав ще одну: “десять років золотої кар’єри”.

Він мріє, назавжди відмовившись від своїх російськомовних хітів, почати все з чистого листа.

“Хочеться народити нові пісні, як нових діточок”,- поділився Позитив.

А ще співак мріє через певний час почати займатися молодими талантами та стати продюсером, щоб подарувати їм свій досвід.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.