Іван Попович звернув увагу на дивну поведінку Миколи Гнатюка давно: виконавець “Барабана” подався у монахи

Микола Гнатюк час від часу говорив у інтерв'ю, що після 60 років збирається стати ближчим до Бога. Так і трапилося. Перші дзвіночки були помітні ще задовго до цієї дати.

Іван Попович пригадав, як у 90-их роках вони з Ігорем Покладом були членами журі на “Слов’янському базарі”. Молодий Микола Гнатюк перебував там серед виконавців. Якось метри української естради прогулювалися вулицями Вітебська.

Коли проходили мимо церкви, помітили, як Гнатюк розмовляє зі священником. Коли подібне повторилося не раз і не два, пан Іван поцікавився в товариша: невже Микола збирається стати священником? Ігор Дмитрович підтвердив, що чув щось подібне раніше.

Іван Попович пояснив, чому Микола Гнатюк подався в монастир

Іншим разом під час концерту в Палаці “Україна” Івана Дмитровича та Миколу Гнатюка поселили в одній гримерці. Коли пан Попович зайшов, то побачив купу розкладених повсюди іконок.

Попросив колегу звільнити трішки столу, щоб можна було приготуватися до виходу на сцену. Потім Іван Дмитрович пішов у буфет, а коли повернувся, не побачив жодного образу. Речей співака теж не було. Чергова пояснила, що Микола попросився в іншу гримерку і його відправили аж на 5 поверх.

Іван Попович пояснив, чому Микола Гнатюк подався в монастир

Якось Гнатюк образився, що колега не запросив його у програму “На гостину до Івана Поповича”, де знімання відбувалися у маєтку народного артиста під Києвом. Автор пояснив, що не встигає брати всіх артистів, оскільки знімають усього по 2 випуски.

Після народження сина Микола став дуже часто прикладатися до пляшки. Можливо, ця погана звичка певною мірою і стала поштовхом до рішення піти у монастир. Син не відмовляв батька від цього, сказавши, що все одно вони бачитимуться.

Іван Попович пояснив, чому Микола Гнатюк подався в монастир

У серпні 2022 року Гнатюк перервав служіння Богу, щоб написати пісню “Час ще прийде”, яку присвятив рідній Україні. Останні півтора десятиліття артист-монах переважно писав духовні пісні під псевдонімом Анастасія. Нині він перебуває у монастирі під Києвом.

Популярне

Схожі статті

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.