Вікторія Дайнеко зухвало висловилася проти споживацького ставлення до жінок

Співачка висловилася, що її дуже дратують чоловіки, які дивляться на жінок зверхньо, ніби натякаючи, що вони не здатні скласти їм здорову конкуренцію.

Красуня Дайнеко ніколи не відчувала браку уваги з боку чоловіків. Але незважаючи на це, вона досить часто стикається з нівелюванням можливостей і здібностей жінок. Випускниця проекту «Фабрики зірок – 5» активно веде свій Інстаграм-блог, тому поділилася зі своїми шанувальниками думкою з цього приводу.

«А мені все-таки більше подобаються хлопці, які вкладають час, емоції і ресурси у взаємини з дівчиною. Останнім часом нудно від тих, хто дивиться на тебе тільки як на шматок м’яса і вважають, що пара СМС – це максимум, який жінка заслуговує для с ** кса з ним », – обурилася артистка.

Вона уточнила, що “мода ” на такі відносини їй безумовно не подобається, і вона ніколи не прийме її як нормальне явище для себе.

Шанувальники багато в чому підтримали думку співачки Вікторії Дайнеко, уточнивши, що ставлення до жінок в основному залежить від менталітету. В першу чергу, найбільше зневажливого ставлення до жінок в країнах пострадянського простору, на її думку. Адже європейські чоловіки вже давним давно звикли до того, що у них з жінками однакові права і обов’язки.

Схожі статті

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.