Ілона Гвоздьова, яка тільки народила, в тісній сукні з глибоким розрізом показала перший танець після родів: виходить з декрету

Відома в Україні хореограф Ілона Гвоздьова показала свій перший танець після пологів, надівши тісну обтягуючу сукню з розрізом до стегна.

Зовсім недавно, 11 жовтня, в одному з приватних пологових будинків Києва танцівниця народила другу дитину — сина Домініка. Разом з чоловіком Іваном Хом’ячуком пара також виховує чотирирічну дочку Рію.

Илона Гвоздева с мужем
Ілона Гвоздьова з чоловіком

Протягом всієї вагітності героїня нашої сьогоднішньої статті не припиняла танцювати. Більш того, Ілона навіть взяла участь в поточному сезоні шоу «Танці з зірками», склавши пару шоумену Дмитру Танковичу.

Ілона Гвоздьова розповіла про першу роботі за 50 грн
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

На жаль, а може і на щастя, за результатами глядацького голосування вони першими покинули паркет. Не виключено, що причиною цього стало несхвалення публікою рішення Гвоздьової брати участь в проекті на настільки пізніх термінах.

Сама вона вважає, що вся справа в «совдепівському світогляді» багатьох жителів пострадянських країн, який вдасться перемогти ще не скоро.

Знову ставши мамою всього місяць тому, хореограф встигла дуже скучити по улюбленій справі. Саме тому, як тільки її сили трохи відновилися, вона тут же пустилася в танок.

Илона с новорожденным сыном
Ілона з новонародженим сином

Так, у себе в Instagram Ілона поділилася записом пристрасного танцю в своєму виконанні, вибравши в якості наряду тісну червону сукню з нескромним розрізом на стегні.

Ось як артистка підписала ролик:

«Як же я сумувала за цим кайфом, емоціями, рухами. В черговий раз переконуюся, що я вибрала вірний шлях у житті, вірну професію, від якої в захваті, я немов наркоманка».

Захоплені шанувальники тут же засипали Гвоздьову компліментами, підтримавши її прагнення швидше повернутися у форму.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.