«19 років разом»: Максим Галкін зворушливо привітав Пугачову з річницею

Найбільш обговорювана зоряна пара Максим Галкін і Алла Пугачова разом вже 19 років.

Вперше Алла Пугачова і Максим Галкін зустрілися в 2001 році і познайомив їх ніхто інший, як Філіп Кіркоров, який на той момент був в офіційному шлюбі з Примадонною. Незабаром Алла Борисівна розлучилася з Кіркоровим і з’їхалася з молоденьким шоуменом Галкіним, який молодший за артистку на 27 років. У те, що цей союз триватиме довго, не вірив ніхто. Однак пара в 2011 році офіційно оформила шлюб, в 2013 році за допомогою сурогатного материнства у них народилися діти, а в 2017 Максим Галкін і Пугачова повінчалися.

Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім'ю
Максим Галкін і Пугачова зуміли створити міцну сім’ю

Незважаючи на чутки і сумніви публіки Пугачова і Галкін святкують вже 19 річницю своїх відносин. Про це шоумен повідомив на своїй сторінці в Інстаграм. Так, Галкін опублікував нове спільне фото зі своєю коханою. На знімку Пугачова варто, дивлячись кудись убік і посміхається, а Галкін трепетно обіймає її за плечі і дивиться на кохану.

«19 років разом», – підписав знімок Галкін.

Шанувальники зіркової сім’ї активно почали коментувати фото і вітати коханих з важливою датою. «Справжня любов», «Які гарні! Щастя Вам і любові, з річницею »,« Щастя вам нескінченного »,« Вітаю вас від щирого серця, ви молодці », – прокоментували пост користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!