Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова і чому вони розлучилися

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов не любить розповідати про своє минуле. Ким була його перша дружина і чому вони розлучилися, читай в нашому матеріалі.

Зі своєю майбутньою дружиною Людмилою Юрій познайомився в Івано-Франківському театрі, в якому актор пропрацював 5 років після закінчення інституту. Жінка працювала танцівницею в балетній групі. Коли Юрій з Людмилою познайомилися, вона була заміжня і виховувала в шлюбі дочку. Крім того, Людмила була старша за Юрія на 10 років. Але різниця у віці і заміжжя не стало перепоною для закоханих. Людмила розлучилася з чоловіком, забрала доньку і поїхала в Київ до нового коханого. У 1995 році, коли Горбунову було 25 років, а Людмилі 35, вони одружилися. Після весілля Юрій офіційно удочерив дочку своєї дружини, а Людмила пішла з театру і стала домогосподаркою.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною

Пара прожила разом 20 років, але в 2015 році вони розлучилися. Сам Юрій Горбунов не любить говорити про своє особисте життя, а на питання журналістів про причини розлучення з першою дружиною він відповідає, що у них з Людмилою різні погляди на життя. Але чому тоді люди з різними поглядами на життя прожили разом 20 років? Очевидно, що причина розставання в чомусь іншому, а саме в іншої жінки.

У 2015 році у Юрія почався роман на майданчику 2-го сезону передачі «Голос. Діти »з красунею-співведучою Катериною Осадчою. Хоча Юрій буквально відразу розлучився з дружиною, Осадча та Горбунов не афішували своїх відносин. Однак в лютому 2017 року Катя народжує сина Ваню і в цьому ж місяці закохані заявляють, що вони одружилися.

Юрій Горбунов та його друга дружина Катя Осадча
Юрій Горбунов та його друга дружина Катя Осадча

Про те, що саме Осадча є розлучницею публіка переконалася після того, як в цьому році Катя привітала свого чоловіка з днем народження в своєму мікроблозі в Інстаграм. У привітанні Осадча написала, що вони з Юрою вже 5 років разом. Саме 5 років тому Горбунов розлучився з Людмилою.

Той самий пост:

Зараз Юрій Горбунов та Катя Осадча щасливі в шлюбі. Вони виховують разом 3-річного сина Івана, який до слова є первістком Горбунова. У шлюбі з Людмилою спільних дітей у них не було.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.