У зірки серіалу Величне століття новий роман

Актор серіалу «Чудовий вік» Озан Гювен був помічений з цікавою брюнеткою. Більше про можливий новий роман артиста читайте в нашому матеріалі.

Шанувальники підозрюють, що у актора Озана Гювена, який зіграв Рустема-пашу в серіалі «Величне століття», з’явився новий роман. Річ у тім, що нещодавно папараці сфотографували зірку на вулиці з невідомою брюнеткою.

Журналісти тут же почали задавати Озану і його супутниці питання про особисте життя. Незнайомка категорично відмовилася спілкуватися з репортерами, а сам актор попросив дотримуватися дистанції, аргументувавши це загрозою поширення коронавирусу. Також Гювен заявив, що коментувати нічого не буде.

Ніяких даних про незнайому брюнетки у ЗМІ немає. Припускають тільки, що нова обраниця Озана не з сфери шоу-бізнесу, чого не скажеш про колишніх супутниць актора. Адже чоловік не раз був помічений в компанії відомих представниць естради і кіно. Нагадаємо, що колишня дружина турецького актора Озана Гювена його колега – Тюркан Дерье, з якою він розлучився в 2010 році.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.